Sâmbătă 27 Iulie 2024, Actualizat acum 208 zile 12:00 am

Top sisteme de siguranță propuse de noul model electric Mercedes EQS

Mercedes EQS marchează intrarea promițătoare a firmei Mercedes-Benz în era vehiculelor electrice de lux. Nu doar inovațiile tehnologice în materie de propulsie electrică îl fac remarcabil, ci și sistemul său de siguranță avansat. Continuă să citești pentru a descoperi modul in care noul model Mercedes EQS redefinește siguranța auto și confortul pasagerilor. Vom prezenta acele caracteristici care ilustrează angajamentul îndelungat al Mercedes-Benz pentru excelență și inovație în proiectarea modelelor EQ.

Drive pilot: autonomia care definește viitorul

Noul Mercedes EQS setează noi standarde cu sistemul său Drive Pilot. În calitate de lider în domeniu, Mercedes-Benz EQS oferă șoferilor posibilitatea de a experimenta condusul semi-autonom la un nivel superior, fiind proiectat pentru a prelua controlul vehiculului în anumite scenarii de trafic, oferind astfel un plus de confort și de siguranță. Drive Pilot poate controla viteza, direcția și poate naviga cu ușurință prin trafic, reducând semnificativ stresul conducătorului auto și riscul de accidente.

Airbaguri inovative

Siguranța la impact este esențială pentru orice vehicul iar EQS Mercedes nu face excepție. Cu un set complet de airbaguri inovative, inclusiv pentru genunchi și airbaguri laterale, Mercedes-Benz EQS pune la dispoziție un nivel suplimentar de protecție pentru toți ocupanții, reprezentând un punct de referință în materie de siguranță. Mercedes EQS demonstrează fără îndoială că inovația poate merge mână în mână cu siguranța. Fiecare sistem de siguranță implementat în noul model nu urmărește doar să protejeze, ci și să îmbunătățească experiența de conducere, stabilind un nou punct de referință pentru întreaga flotă de modele Mercedes-Benz EQ.

Evasive Steering Assist: asistență activă la coliziuni

În cazul unor situații neașteptate pe drum, sistemele de siguranță trebuie să fie în pas cu viteza de reacție a conducătorilor auto. EQS Mercedes introduce Evasive Steering Assist, un sistem conceput pentru a ajuta șoferii să evite obstacolele prin manevre de ocolire precise, mărind astfel siguranța pasagerilor și a celorlalte vehicule din trafic. Acest sistem avansat utilizează senzori și camere de înaltă precizie pentru a detecta instantaneu pietoni, bicicliști sau alte obstacole în mișcare, permițând EQS Mercedes să efectueze manevre evazive într-o fracțiune de secundă, înainte ca o situație periculoasă să devină inevitabilă.

Digital Light: viziune perfectă noaptea

Tehnologia de iluminare Digital Light de la Mercedes-Benz EQS nu este doar o piesă de inovație estetică, ci și un instrument foarte util pentru a crește siguranța pe timpul șofatului noaptea. Proiectoarele sale avansate pot ajusta luminozitatea și direcția fasciculului de lumină pentru a evita orbirea altor conducători auto, fără a compromite vizibilitatea. Astfel, conducerea pe timp de noapte devine o experiență mai sigură și mai confortabilă. Această tehnologie impresionantă utilizează peste două milioane de microreflectoare pentru a proiecta mesaje de avertizare sau indicatoare de navigație direct pe suprafața drumului, facilitând astfel o comunicare intuitivă între vehicul și utilizator.

Distronic Plus: reglajul adaptativ al vitezei

Adaptabilitatea este esențială atunci când vorbim despre confort și siguranță. Distronic Plus, sistemul de control al vitezei adaptativ prezent pe Mercedes EQS, permite ajustarea automată a vitezei în funcție de condițiile de trafic, menținând distanța sigură față de vehiculul din față și contribuind la o experiență de conducere mai puțin solicitantă pentru șofer.

Pre-Safe Sound: protecția auditivă

Un alt element inovator care evidențiază atenția firmei Mercedes-Benz pentru siguranța pasagerilor este Pre-Safe Sound. Acest sistem inteligent detectează un posibil impact și emite un sunet specific prin sistemul audio al vehiculului pentru a pregăti reflexul natural de protecție al urechii umane, atenuând astfel potențialul efect negativ al zgomotului unui impact asupra auzului pasagerilor.

Luând în considerare aceste caracteristici de top, devine evident că această mașină este proiectată nu doar pentru a impresiona, ci și pentru a asigura siguranța pasagerilor la fiecare kilometru parcurs. Dacă ești gata gata să experimentezi un nivel superior de siguranță și de lux, îți sugerăm să mergi la la Autoschunn, dealer autorizat Mercedes-Benz. Vizitează showroom-ul și vei descoperi de ce Mercedes EQS reprezintă vârful tehnologiei și al designului în segmentul său!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*