Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Ea este tânăra moartă în accidentul de noaptea trecută! Lavinia avea doar 24 de ani

Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, pe un drum comunal din Dumbrăveni. O tânără de 24 de ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, dintre care două fiind în stare foarte gravă. Este vorba despre Lavinia Burcă, din comuna Verești, care este plânsă acum de o întreagă comunitate.

„Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. ”, spun apropiații.

Nenorocirea a avut loc pe drumul dintre localitatile Dumbraveni si Bursuceni. Au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Suceava, în urma accidentului de la Dumbraveni „la UPU au ajuns 3 victime: un tanar de 17 ani adus in stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare in curs, politraumatizat, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi , care a ramas internat pe sectia de ati-neurochirurgie cu prognostic rezervat; un tanar de 24 de ani politraumatizat, cu tcc grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi care a ramas internat pe sectia de ortopedie și un tanar de 21 de ani politraumatizat, cu tcc, contuzii pulmonare, multiple fracturi , unele deschise , a mers in sala la ortopedie”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*