Marti 16 Iulie 2024, Actualizat acum 197 zile 12:00 am

O femeie și-a anunțat concubinul că nu mai vrea o relație cu el. Ce a urmat este demn de filmele de groază

O femeie și-a anunțat concubinul că nu mai vrea o relație cu el, iar bărbatul nu a putut să accepte că între ei s-a terminat totul. Femeia, din comuna suceveană Slatina, a reușit să sune la poliție, luni dimineață, și a anunțat că bărbatul este agresiv. La fața locului s-a deplasat echipajul de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini.

Bărbatul agresor a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor, a imobilizat-o pe femeie prin starngerea cu mâinile, iar ulterior s-a îndreptat amenințător către echipajul de intervenție cu o furcă, aruncand-o asupra polițiștilor, fără a lovi însă pe nimeni.

„După efectuarea somatiilor legale, având în vedere comportamentul agesiv al barbatului, polițiștii au executat 3 focuri de avertisment in plan veritical, fără a se executa foc asupra agresorului și fără a fi provocate pagube materiale sau vătămări. Totodată, în urma acțiunii polițiștilor bărbatul a eliberat femeia pe care o ținea de mână, aceasta fiind preluată de către polițiști în condiții de siguranță și evacuată. Agresorul a renunțat la activitatea ostilă și a fugit în locuință, unde s-a baricadat, amenințând cu incendierea și preferând injurii și amenințări. La fața locului a fost direcționata o grupă de intervenție SAS – IPJ Suceava, in vederea gestionării garduale a situației, conform procedurilor de intervenție. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul unei grupe de jandarmi. Deși s-a incercat inițierea unor proceduri de negociere prin sistemele acustice, întrucât nu s-a reușit stabilirea unui canal de comunicare, pentru evitarea unor situații suplimentare de risc, polițiștii au decis o intervenție în forță în locație. Au fost utilizate toate mijloacele de autoprotectie pentru polițiștii și elementele de tehnică din dotare, activitatea de intervenție fiind înregistrată cu echipamentele tehnice speciale”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.

După patrundera în locație și efectuarea verificărilor, bărbatul a fost găsit în podul locuinței, ascuns sub saci cu lucruri casnice. Bărbatul a fost preluat fără alte incidente, nefiind necesare alte elemente din dotarea tehnică.

El a fost condus la sediul Secției de Poliție Mălini, urmând a fi efectuate audieri și a fi dispuse toate măsurile procedurale, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului, încadrării juridice a faptelor și pentru dispunerea măsurilor procesuale adecvate.

Totodată, vor fi aplicate toate procedurile incidente Legii 217/2003 privind prevenirea violenței domestice, urmând a se dispune măsuri pentru protecția fizica, psihică și patrimonială a victimei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*