Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr reținut după ce a furat o mașină și a condus-o fără permi

La data de 13.09.2023, ora 21.40, Poliția Municipiului Vatra-Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de cătreun bărbat, despre faptul că i s-a furat mașina fără acordul său și colegul de cameră i-a luat cheile autoturismului. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că la data de 11.09.2023,un bărbat din comuna Slatina, județul Suceava, a mers împreună cu prietenul său de 25 ani din comuna Slatina, județul Suceava, să-l ajute la lucru în gospodărie, pe unchiul său, care locuiește în comuna Panaci, sat Drăgoiasa, județul Suceava.

În seara de 13.09.2023, proprietarul autoturismului și preietnul acestuia au consumat băuturi alcoolice în camera unde erau cazați. La un moment dat, tânărul de 25 ani a plecat din cameră, iar după aproximativ o oră, partea vătămată și-a dat seama că autoturismul i-a fost sustras din fața locuinței.

În urma activităților desfășurate, autoturismul a fost identificat pe DJ 174 în afara părții carosabile. După interogarea bazelor de date a evidenței auto, s-a constatat faptul că tânărul de 25 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

La 14.09.2023 s-au continuat cercetările, iar cu ocazia activităților desfășurate în cadrul acțiunii BLOCADA și a informațiilor obținute, un echipaj de poliție din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei l-a identificat pe tânărul bănuit de comiterea faptei, respectiv bărbatul de 25 ani, din com. Slatina.

În urma cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, a fost documentată activitatea infracțională a tânărului de 25 ani, față de care s-a dispus prin ordonanță reținerea pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*