Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO Accident cumplit! Trei tineri au murit, iar alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe raza localității sucevene Dorna Candrenilor. Trei tineri au murit în urma evenimentului rutier.  Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ, la un grav accident rutier produs pe raza localității Dorna Candrenilor.

Accidentul rutier a fost sesizat de către echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Poiana Stampei, care se întorcea la bază de la o solicitare. A fost vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp de electricitate din afara carosabilului, la fața locului fiind identificate cinci persoane (două de sex feminin și trei de sex masculin), trei dintre acestea fiind în stop cardio respirator (două de sex feminin și o persoană de sex masculin).

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, cele trei persoane aflate în stop cardio respirator au fost declarate decedate la fața locului. Este vorba despre femeie 26 de ani, o femeie 18 ani și un bărbat 20 de ani. Celelalte două persoane (sex masculin), au fost transportate la spital în stare de inconștiență.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs nenorocirea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*