Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Cum te afecteaza teama de pierdere/de esec in cazul pariurilor sportive?

Ori de cate ori apare in discutie norocul intervine si anxietatea si teama de pierdere sau de esec. La prima vedere, aceasta teama de pierdere sau de esec este un mecanism al organismului si al creierului nostru de a face fata pericolelor din jurul nostru, obstacolelor din calea noastra.

Daca iti e teama de esec, de pierdere esti obligat sa gandesti ceva mai bine si sa filtrezi totul prin prisma ratiunii, sa iei decizii rationale si sa te feresti de orice te-a putea duce la pierdere si la esec. Face parte din instictul nostru de conservare si e un mecanism foarte subtil pe care nici macar nu il intelegem pe deplin.

Cum ne afecteaza teama de pierdere/de esec in cazul pariurilor sportive?

Pariurile sportive au o particularitate care le individualizeaza spre deosebire de jocurile de noroc clasice, din cazinouri: la pariurile sportive poti aplica si strategii si stii de la inceput ca nu depinzi 100% de noroc si de probabilitati matematice. Alege o agenție solidă, cu reputație bună precum Netbet, și profită de eventuale bonusuri disponibile la înregistrarea la Netbet.

Teama de pierdere si de esec este in aparenta normala daca ne raportam la aceasta particularitate a pariurilor sportive. Chiar daca alegi n strategii, nu stii cat de bine vor functiona pe termen mediu si lung si nu stii daca in cazul tau vor da rezultate, daca se vor multa foarte bine pe stilul tau de pariere.

O astfel de teama este caracteristica pariorilor amatori si apare rareori la cei profesionisti, cu multa experienta, care sunt siguri pe ei si stiu foarte bine la ce sa se astepte, ce au de facut in secunda doi cand ceva nu mai merge cum isi planificasera de la inceput. Odata ce apare teama de esec si de pierderi ea nu dispare chiar daca mai si castigi. Ea va fi permanent acolo, te va insoti, va fi in subconstientul tau si va iesi la suprafata de fiecare data cand apare incertitudinea, pentru ca sunt mana in mana.

Despre teama de esec la pariuri

Teama de pierdere si de esec in cazul pariurilor are mai multe efecte asupra noastra. Ne poate face sa renuntam la pariuri la un moment dat cand devine prea greu de controlat, ne ajuta sa ne controlam nevoia de pariere, ne poate feri de pierderi mari si de dependenta de pariuri.

Tot teama de pierderi este si cea mai simpla metoda pentru a ne lasa incet, incet de pariurile sportive. Ca sa nu te mai confrunti cu sentimentul neplacut ce vine la pachet cu teama de pierdere, de esec renunti la pariere si cu timpul te simti si mai bine si ai si bani mai multi in buzunar.

Teama de pierdere te va tempera cand vine vorba de pariere, te va determina sa te documentezi serios, sa renunti la ponturile aparute peste noapte si sa ai mereu o minte limpede si strategii clare de pariere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*