Joi 23 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Incident aviatic pe Aeroportul de la Salcea. Două aeronave s-au lovit

Un incident aviatic a avut loc marți, pe Aeroportul de la Salcea, mai exact pe platforma de îmbarcare/debarcare a Aeroportului “Ștefan cel Mare-Suceava”. Două aeronave, pline cu pasageri, s-au lovit. Din fericire, incidentul a fost doar cu pagube materiale, nefiind victime.

„Incidentul a constat in atingerea usoară a două aeronave ale companiei Wizz Air. Pasagerii care urmau să zboare spre Dortmund au fost debarcați în siguranță, înregistrându-se doar pagube materiale”, au precizat reprezentanții Aeroportului.

Reacția Wizz AIR:

„Wizz Air confirmă că zborul său W6 4692 de la Suceava la Dortmund, din data de 14 martie 2023, în timp ce rula la ieșirea din poziția de parcare, a intrat în coliziune cu stabilizatorul orizontal drept al unei alte aeronave WIZZ, care era parcată pe o poziție adiacentă, fără pasageri la bord. Toți pasagerii zborului Suceava-Dortmund sunt nevătămați și au fost debarcați în siguranță. Wizz Air pune la dispoziție o aeronavă de înlocuire pentru zborul afectat și va transporta pasagerii la destinație în cursul zilei de astăzi. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați și îi asigură pe toți clienții că siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriene.“, spun reprezentanții Wizz Air.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*