Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Calendarul de Iarnă de la Betano – Pachetul cu daruri zilnice pentru un an mai prosper!

Sezonul rece începe cu numeroase oportunități la operatorii de jocuri de noroc, mai ales când vorbim despre programele de fidelizare din partea liderilor de piață. Când vrei să te distrezi cu riscuri mai puține, ia în considerare beneficiile pe care le acordă cazinourile și agențiile din online. Însă, fii atent la detalii și ai grijă ce presupune fiecare.

În această perioadă, printre pachetele cu recompense de la Betano se află și Calendarul de Iarnă, care vine cu daruri generoase, distribuite pe o perioadă îndelungată. În următoarele rânduri vei afla cum se poate obține, dar și în ce constă și de ce este o oportunitate de sezon care nu trebuie ratată!

Ce ți-a rezervat Betano în al său Calendar de Iarnă?

Pachetul special din acest sezon de la Betano este împărțit în 7 etape, a câte 7 oferte, fiecare având un alt set de beneficii și oportunități. Întreaga campanie se desfășoară între 12 Decembrie 2022 și 29 Ianuarie 2023, fiind organizate astfel:

 

  • 12.2022 – 18.12.2022
  • 12.2022 – 25.12.2022
  • 12.2022 – 01.01.2023
  • 01.2023 – 08.01.2023
  • 01.2023 – 15.01.2023
  • 01.2023 – 22.01.2023
  • 01.2023 – 29.01.2023

 

Zilnic poți să primești diverse premii, care te vor ajuta să ai parte de experiențe mult mai interesante și cu riscuri cât mai mici. Pentru a le obține este nevoie să îndeplinești misiunile listate în perioada când participi. Dacă reușești să le faci pe toate, îți va fi acordată Cheia Etapei, care îți va aduce un cufăr cu daruri.

 

Participanții care reușesc să obțină toate Cheile Etapelor, vor fi eligibili pentru a revendica Marele Premiu, la sfârșit de Ianuarie. Însă, până acolo mai e cale destul de lungă. Printre recompensele care se pot obține per etapă se află:

 

  • Runde fără Risc
  • Jetoane de Aur
  • Free Bets

 

Numărul beneficiilor acordate variază la fiecare prag, la fiecare nivel. Toate informațiile se regăsesc pe site-ul operatorului, dar și în app. Această campanie este disponibilă atât pentru utilizatorii de desktop, cât și pentru cei de dispozitive mobile.

 

Este important să conștientizezi că acest pachet promoțional este însoțit de Termeni și Condiții, care se supun inclusiv regulamentului general. Dacă vrei să beneficiezi de recompensele pe care le oferă operatoul Betano, trebuie să respecți indicațiile și să ții cont de toate detaliile.

 

De asemenea, îndeplinește cerințele de rulaj și vezi ce este nevoie să faci pentru revendicarea sau activarea beneficiilor. Fiecare în parte are un termen maxim de valabilitatea, ceea ce este bine să nu neglijezi.

 

De asemenea, oricât de atractive ar fi premiile, ține cont că este vorba de jocuri de noroc. Așadar, menține o activitate responsabilă, fără exces, fără investiții pe care nu ți le permiți! Este mai important să te distrezi și să te relaxezi, să ai parte de experiențe inedite și interesante.

 

Câștigurile reprezintă un  bonus al acestui hobby. Dacă ar prima, ar exista tendința de a-ți depăși limitele bugetului pentru a urmări succesul, iar asta implică mai multe riscuri decât îți poți asuma.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*