Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Care sunt şansele să câştigi din pronosticurile tipsterilor?

Ai auzit cu siguranţă de ponturi şi de tipsteri în pariurile sportive. Tipsterii sunt acele persoane care au experienţă şi care ştiu să analizeze performanţele echipelor şi diferite date statistice în aşa fel încât să ofere ponturi plătite sau gratuite celor care vor să câştige mai bine din pariurile sportive.

Ponturile se pot oferi cu titlul de predicţii în baza unor abonamente şi ponturi sigure 100% cumpărate la bucată. În ambele cazuri nu ai niciun fel de siguranţă că vei câştiga ceva sau ceva mai bine dacă te ţii doar de ele. Urmărește site-urile serioase de pronosticuri, cu bilanț la vedere, cu tipsteri specializați pe sporturi, iar la fotbalul rege cu ponturi pe competițiile importante precum ponturi Superliga.

Care sunt şansele să câştigi din pronosticurile tipsterilor indiferent de sporturile pe care pariezi?

Toţi tipsterii oneşti te avertizează că nu ai profit 100% dacă apelezi la ponturile lor, deci şansele tale de câştig cu pronosticuri şi ponturi sunt la fel ca înainte de a apela la ele. Singura diferență este că evenimentele sportive de pe biletul ”pont” sunt atent analizate de către pariorul cu experiență care oferă aceste recomandări. Cu toate acestea, nu înseamnă că ponturile lor sunt 100% sigure.

Nu face greşeala să vânezi doar ponturi bune, care par extrem de credibile. Încearcă să analizezi singur partidele pe care vei paria, să ţii un istoric al pariurilor şi să ai de fiecare dată o imagine cât mai clară despre echipele pe care vei paria.

Şansele să câştigi cu pronosticuri de la tipsteri scad şi mai mult şi se îndreaptă spre zero dacă tipsterii nu sunt serioşi şi încearcă doar să câştige nişte bani mizând pe naivitatea unor amatori sau unor profesionişti într-ale pariurilor gata să sacrifice orice pentru câştiguri şi mai mari.

Pronosticurile gratuite şi ponturile gratuite

Pronosticurile gratuite şi ponturile gratuite de la tipsteri de încredere s-ar putea să te ajute să câştigi o dată, de două ori, dar nu trebuie să le ai mereu în vedere. Poţi să porneşti de la ele şi să îţi construieşti singur o strategie de pariere în aşa fel încât fiecare pariu să fie unul 100% al tău şi dacă pierzi să pierzi „pe mâna ta” nu pe ideile altuia.

Ţine minte, niciun tipster nu îşi dă ponturile şi pronosticurile doar ca să te ajute pe tine să câştigi mai bine şi să te bucuri de bilete cu rezultate excelente. Fiecare tipster vrea profit, vrea capital de imagine şi popularitate, nu face nimic gratuit şi chiar când îţi oferă ceva gratuit să ştii că în spatele ponturilor ar putea fi o agenţie colaboratoare care vrea şi ea profit ceva mai mare. Tipsterii sunt acolo să te ghideze şi niciunul nu îţi oferă vreo soluţie minune să câştigi mereu foarte bine şi să nu ai niciun eşec la pariurile sportive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*