Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Top 5 cei mai bine cotaţi fotbalişti din Premier League

Premier League este cea mai cunoscută competiţie profesionistă pentru cluburile de fotbal, se afla în primul eşalon al sistemului de ligi din Anglia. Sunt 20 de cluburi implicate în această ligă, sistemul de bază este cel de promovare, retrogradare în Football League. Sezonul clasic începe în august şi ţine până în mai, echipele vor disputa 38 de mecuri şi la final de sezon avem 380 de meciuri.

În Premier League joacă foarte mulţi fotbalişti buni, nume sonore de care probabil auzi mereu la jurnalele sportive dar și în avancronicile ponturi Anglia unde tipsterii oferă pronosticuri pentru fanii Premier League.

Dar care sunt cei mai bine cotaţi fotbalişti?

Îţi prezentăm în continuare un top 5 cei mai bine cotaţi fotbalişti din Premier League:

  1. Pascal Groß. Este un jucător valoros pentru Brighton & Hove Albion, este un mijlocaş apreciat care nu e străin deloc de Premiere League. Germanul a reuşit să aducă multe victorii pentru echipa să şi are şi multe goluri spectaculoase înscrise pentru echipa sa. Este un jucător foarte bine cotat şi râvnit de multe cluburi din Premiere League.
  2. Roberto Firmino. După un sezon în care a fost rezervă şi a cam stat pe bancă, Roberto şi-a revenit şi e din nou în formă, şi-a reluat locul în echipa de bază. Brazilianul şi-a demonstrat valoarea pe teren şi a înscris şi păsat pentru înscriere de foarte multe ori de la revenire. Firmino îşi merită locul în topul celor mai bine clasaţi jucători Premiere League şi are o evoluţie constantă în ciuda problemelor din trecut.
  3. Aleksandar Mitrović. Aleksandar Mitrović este un jucător de origine sârbă, înscrie de fiecare dată în poartă adversarilor şi e un jucător de temut. Este de altfel jucătorul care a înscris cele mai multe goluri pentru Fulham Football Club, clubul londonez la care activează.
  4. Kevin De Bruyne. Este cel mai bun mijlocaş al generaţiei actuale şi a reuşit să ofere spectacol pe teren, e un jucător valoros şi apreciat în orice partidă joacă. Jocul sau pe teren e consistent, ştie ce are de făcut, e un jucător de echipa excelent şi nu ratează nicio ocazie să înscrie în poartă adversarilor.
  5. Erling Haaland. Este cel mai bun atacant şi cel mai bun jucător, cel mai bine cotat jucător din Premier League. Este consistent pe teren, are o strategie de joc excelentă, are mai multe recorduri de goluri înscrise la activ, are şi hat trick-uri excepţionale în cariera sa impresionantă. Este deja favorit la câştigarea Ghetei de Aur Premiere League.

Fotbalul din Premier League a fost, este și va fi un real spectacol pentru orice iubitor al acestui sport. Toate meciurile sunt tari, fotbaliștii au condiție fizică de invidiat și evoluții din ce în ce mai bune, iar reușitele sunt adevărate opere de artă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*