Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Este loteria un joc de cazino bazat doar pe noroc? Află ACUM răspunsul pentru această dilemă!

Se consideră că așa cum le este și denumirea, jocurile de noroc se bazează exclusiv pe destin, pe cum e să fie soarta gamblerului. Însă, există câteva elemente care influențează destul de mult rezultatele finale, iar ele nu ar trebui să fie neglijate. Acest principiu se aplică atât când este vorba de păcănele și jocuri de masă și cărți, cât și când ne referim la alte categorii.

În următoarele rânduri vom dezbate influența norocului în cadrul succesului la loto. Majoritatea românilor sunt obișnuiți cu loteriile, fiind vorba de un joc cu o istorie de peste 100 de ani la nivel național și cu una de mii de ani în toată lumea.

De-a lungul istoriei au fost dezvoltate mai multe versiuni lotto, unele ceva mai vechi, altele ceva mai noi, fiecare venind cu un set de particularități. Spre exemplu, Slovacia Keno se caracterizează prin faptul că în cadrul unui eveniment sunt selectate în mod aleatoriu 20 de bile dintr-o mulțime care este numerotată de la 1 la 80. Extragerile au loc foarte des, mai exact din 3 în 3 minute, într-un interval fix, 06’00 – 00’51, conform fusului orar din România.

Așa cum este cazul loteriei Slovacia Keno, și celelate versiuni disponibile la operatorii de la noi din țară vin cu diverse caracteristici. Însă, rămâne întrebarea – norocul este singurul element care determină câștigurile la lotto?

Cum și de ce anume sunt influențate șansele de câștig la loteriile online?

În cadrul industriei iGaming, rezultatele finale sunt determinate doar pe baza unor algoritmi care garantează imprevizibilul. Cu ajutorul acestora, nu poate să fie măsluit un eveniment și nu există siguranță, ceea ce aduce posibilitatea ca oricine să câștige.

Cu toate aceastea, există câteva elemente care pot ajuta un gambler să își crească șansele de a fi mai aproape de rezultatele pe care și le dorește. În primul rând, este extrem de important să îți calculezi atent bugetul pe care-l poți aloca acestui hobby. Odată ce știi care este suma maximă pe care o poți risca la jocul de cazino preferat, se ajunge la ce titlu sau versiune să alegi.

Această a doua etapă ar fi ideal să fie făcută cu mare atenție. În funcție de cât îți permiți să investești, dar și de cum îți place să joci, este bine să alegi pe baza caracteristicilor și statisticilor, nu doar după cum arată sau sună un joc.

De asemenea, mai ales în cazul loteriilor online, se pot aplica diverse strategii. Ele sunt utile pe termen lung și te pot ajuta să înclini în favoarea ta balanța dintre pierderi și câștiguri.

Cel mai adesea, sistemele și strategiile de joc îți dau șanse suplimentare ca pe o perioadă mai lungă să ai câștiguri care să amortizeze investițiile și chiar să îți aducă profit. Unele tehnici sunt construite chiar și pe probabilități și rezultate precedente, ele având structuri diferite.

Un alt element pe care ar fi bine să îl ai în vedere când este vorba de reducerea riscurile și de creșterea șanselor de câștig, la loto sau la orice alt joc de noroc, este cel al ofertelor date de cazino.

Operatorii online licențiați vin cu diverse pachete de beneficii. Ele se pot utiliza cam după bunul plac, însă vin însoțite de un regulament pe care este extrem de important să-l respecți.

Joacă responsabil și distrează-te! Mediul online îți dă nenumărate oportunități prin care să îți petreci timpul liber și să te relaxezi, iar ținând cont de recomandările de mai sus. Cu ajutorul lor ai șanse mai mari de câștig, însă ține cont că norocul este cel care are “ultimul cuvânt” de spus!

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*