Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Cele mai inspirate transferuri în acest sezon de Premier League. Cine impresionează

Echipele din Premier League au cheltuit din nou sume enorme pentru jucătorii aduși în campionatul englez. Este deja un fapt știut că cluburile din Anglia au cele mai mari bugete și asta se simte chiar și la cluburile mici. Faptul că Nottingham Forest, o echipă nou promovată, poate să împrumute jucători de la Atletico Madrid, echipă recent finalistă de Champions League, spune totul despre puterea financiară a Premier League.

Sume record nu înseamnă însă întotdeauna cele mai inspirate transferuri. Dacă luăm în considerare cât s-a cheltuit versus cât oferă pe teren, s-ar putea ca cele mai bune transferuri să nu fie întotdeauna cele mai scumpe, adică cele care au mereu cele mai mari așteptări de la fani. Dacă simți că ai o perioadă mai inspirată, intră aici pentru a paria pe Premier League, însă înainte să faci asta poate ar trebui să știi ce echipe au avut cele mai inspirate transferuri tocmai ca să poți să iei o decizie finală cât mai inspirată. 

Care au fost, așadar, cele mai bune transferuri din această stagiune de Premier League?

 

  1. Erling Haaland

Este primul răspuns și nici nu avea cum să fie alt nume aici. E incontestabil. În acest moment, cel mai probabil norvegianul Haaland este cel mai bun jucător din Premier League și a jucat doar câteva meciuri. Poate doar colegul său Kevin de Bruyne să îi poată contesta acest titlu. Haaland a venit la City pentru puțin peste 60 de milioane de euro, iar asta este o sumă infimă pentru ce oferă. Văzut de mulți drept a fi cu șanse mari de a deveni cel mai bun fotbalist din lume, Haaland are deja o medie de peste un gol pe meci, în ceea ce este cel mai puternic campionat din lume. Cine îl poate opri? Deocamdată nimeni și nu par să fie șanse mari pentru asta nici în viitor. 

 

  1. Christian Eriksen

Danezul a venit pe gratis la Manchester United în această vară după ce contractul său de scurtă durată cu Brentford a expirat. Acum doi ani Eriksen nu știa nici dacă o să mai trăiască, iar de fotbal nici nu putea fi vorba. Între timp, el s-a recuperat, iar medicii i-au permis să joace din nou fotbal. A vrut să demonstreze că încă poate să ducă ritmul din Premier League așa că s-a dus la Brentford sezonul trecut, unde a impresionat. Acum a venit la United și este regizorul de la mijlocul terenului: aproape toate golurile marcate de diavoli în acest sezon au trecut prin Eriksen într-un fel sau altul.

 

  1. Wesley Fofana

Poate cel mai surprinzător nume de pe această listă, însă chiar și la prețul enorm pentru care a venit la Chelsea, potențialul lui Fofana este uriaș, iar Chelsea și-a asigurat un fundaș central de talie mondială pentru următorii 10 ani. Nici nu mai contează cât au plătit pentru el, viitorul defensivei arată foarte bine.

Iată, așadar trei nume la care fanii Premier League ar trebui să fie atenți în acest sezon pentru că vor face o impresie bună, cu siguranță.

 

sursa foto: unsplash.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*