Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Tânăr de 21 de ani mort într-un accident rutier. Daniel era elev al Școlii de Jandarmi

Un tânăr de 21 de ani a murit, vineri, într-un accident care a avut loc pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, El a fost lovit de o mașină. Evenimentul rutier s-a produs în proximitatea unei treceri de pietoni, după finalizarea cercetării locului faptei și a vizualizării tuturor camerelor de supraveghere din zonă urmând a se stabili cu exactitate dinamica accidentului și gradul de vinovăție, potrivit polițiștilor.

La volanul mașinii implicată în accidentul mortal de vineri seară se afla un tânăr de 26 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior a fost condus la unitate medicală pentru prelevarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava își exprimă regretul față de dureroasa pierdere a fostului elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, Munteanu Daniel, care își executa stagiul de practică în cadrul unității noastre. Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier la vârsta de doar 21 de ani. În aceste clipe de tristețe, transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să îl odihnească!”, arată reprezentanții Școlii de Jandarmi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*