Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

6 produse care nu trebuie sa lipseasca din garderoba fetitelor

Fetitele iubesc sa fie cochete de mici, asa ca este necesar sa te pui la curent cu tot ceea ce nu trebuie sa-i lipseasca din garderoba micutei tale. In acest fel o ajuti sa arate asa cum isi doreste, sa se imbrace si sa se poarte precum o printesa. 

Citeste lista de mai jos si afla care sunt produsele pe care este necesar sa le iei in considerare pentru copilul tau. Cu ajutorul acestora, pot fi obtinute cele mai frumoase look-uri. 

Iata ce trebuie sa achizitionezi pentru fetita ta:

 

  • Rochie cu tul

Fetitele iubesc sa fie in centrul atentiei si sa se poarte precum printesele din desenele animate, motiv pentru care sunt innebunite dupa rochitele cu tul. Trebuie sa faci tot posibilul, astfel incat sa-i oferi copilei un astfel de articol vestimentar, pe care sa iubeasca sa-l poarte cu mandrie. 

Poti alege o rochie roz, rosie, portocalie sau galbena, deoarece acestea sunt nuantele preferate ale celor mici. 

 

  • Fusta din denim

Fetele mici iubesc sa fie elegante precum mamele lor, motiv pentru care copiaza foarte mult vestimentatiile femeilor adulte. Astfel, nu te speria daca cea mica iti spune ca isi doreste o fusta din denim, deoarece este perfect normal. 

Poate sa imbrace aceasta piesa vestimentara impreuna cu un tricou cu imprimeu floral sau o camasa cu maneca scurta. 

  • Pantofi cu paiete

Fetitele iubesc sa straluceasca, fapt pentru care adora tot ceea ce contine paiete sau sclipici. Astfel, trebuie sa iei in considerare balerini sau pantofi cu sclipici, pe care cea mica sa ii poarte atat la gradinita, cat si in timpul liber. 

Orienteaza-te catre o pereche de pantofi de acest fel in nuante de roz sau mov. 

 

  • Ghiozdan

Bineinteles ca este elementar ca cea mica sa aiba un ghiozdan cu care sa mearga la gradinita. Exista o multime de ghiozdane pentru fetite pe piata, insa cel mai bine este sa alegi unul cu Minnie Mouse sau cu Elsa, de exemplu. 

In cazul in care nu gasesti modele cu aceste imprimeuri, alege un ghiozdan cu puf, cu paiete sau cu un ursulet 3D. 

 

  • Coronite cu modele

Nu eista fetita care nu poarte coronita cu pene, cornite, coroana sau urechi de iepuras. Toate fetitele sunt innebunite dupa acest tip de accesoriu. Astfel, trebuie sa faci tot posibilul, astfel incat fetita ta sa detina mai multe modele pe care sa le poarte la tinute diferite. 

Va fi coplesita de aspectul sau, in momentul in care va purta o astfel de bentita de par. 

 

  • Bijuterii

Achizitoneaza-i si cateva bijuterii din plastic pe care sa le poarte cu mare satisfactie. Poti sa-i oferi un set format dintr-un colier cu margele, cateva inele colorate si mai multe bratari cu pietre. 

Vei vedea ca le va integra in fiecare tinuta in parte. 

In cele din urma, tine cont de toate produsele enumerate mai sus si nu rata niciun element de pe lista realizata aici. Fetita ta va fi foarte entuziasmata sa poarte toate articolele prezentate. 

Sursa foto: Pexels.com

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*