Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Atenție! O tânără a vrut să închirieze un apartament la mare, dar a fost înșelată. Cum a procedat individul

O tânără de 20 de ani, din municipiul Suceava, a vrut să închirieze un apartament la mare, în Vama Veche, dar a aflat că a fost înșelată. Tânăra a anunțat, marți, polițiștii că pe 20 iulie  a fost înșelată de o persoană necunoscută prin intermediul unei aplicații on-line, valoarea prejudiciului fiind de 400 lei.

Ea a văzut un anunț pe un site on-line din conținutul căruia rezulta faptul că se oferă cazare în Vama Veche într-un apartament cu două camere aproape de plajă la prețul de 275 lei pe noapte. În anunț era înscris un număr de telefon de contact la care fata a sunat și a vorbit cu o persoană necunoscută care i-a spus că trebuie plătit un avans de 400 lei pentru rezervare.

A trimis prin transfer bancar, prin aplicație electronică suma de 400 lei într-un cont indicat. Ulterior, încercând să contacteze așa-zisul proprietar și în momentul în care a verificat datele furnizate în anunț, a realizat faptul că a fost înșelată.

„În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înșelăciune”, faptă prev. şi ped. de art. 244, alin 1 din Codul penal, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*