Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Tragedie! Un bărbat de 44 de ani a murit în sala de sport

Un bărbat de 44 de ani a murit, luni, într-o sală de sport din cartierul sucevean Burdujeni. Constantin A., din comuna Verești, a început să se simtă rău la un moment dat și a căzut la pământ. El a fost chemat de un angajat al sălii de sport pentru a evalua o lucrare de montare a unor diferite echipamente electronice.

Având în vedere acest aspect acestuia i s-a cerut să analizeze oportunitatea amplasării unui televizor pe un perete în apropierea recepției sălii de sport pentru promovarea unor diferite anunțuri. În acest sens, acesta s-a urcat pe o scară din două tronsoane pentru a îndepărta o bucată din tavanul fals casetat pentru a facilita o ulterioară conectare la un cablu coaxial al televizorului.

În momentul în care cobora scara, acesta a început să se dezechilibreze iar în momentul în care ajuns la sol s-a apucat cu ambele brațe de cap clipe în care a căzut cu față pe podea. La fața locului au ajuns cadrele medicale care au constatat decesul acestuia. Omul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*