Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Ce sunt pariurile virtuale?

Datorită evoluției tehnologice, cei pasionați de jocuri de noroc au de ceva timp posibilitatea să se distreze și la pariuri virtuale. În ultimii ani, acestea sunt din ce în ce mai populare și au tot mai mulți fani.

Pariurile virtuale reprezintă o inovație prin care utilizatorii se pot distra 24 de ore din 24 de ore, pariind pe diverse evenimente virtuale din diverse sporturi. Acțiunea este dinamică, iar evenimentele durează în medie cam 3 minute.

Printre cele mai populare sporturi virtuale se numără fotbalul, baschetul, tenisul, cursele de cai și cursele de câini. Iar totul se întâmplă într-o atmosferă autentică în care jucătorul are la dispoziție diverse unelte pentru a face alegerile potrivite.

Astfel, dacă el va dori să joace la pariuri virtuale pe fotbal, va avea la îndemână statistici pentru fiecare echipă. Va putea să vadă dacă echipa respectivă este în formă, cum s-a descurcat în meciurile directe, cât de des marchează, în ce perioadă a meciului o face, etc. Statistici cât se poate de reale, ca la oricare alt meci de fotbal din viața reală.

Ulterior, el va putea vedea simularea meciului și va urmări cele mai importante faze – ocaziile principale și golurile. Imaginile sunt simulate și aduc aminte de jocurile de fotbal precum cele din seria FIFA. Aceleași lucruri sunt valabile și când vine vorba despre alte sporturi precum meciurile de tenis sau baschet. Utilizatorii au la dispoziție statistici bine realizate pe baza cărora pot lua decizii înainte de a efectua pariurile. Și în cazul acestor evenimente pot fi urmărite simulări ale meciurilor.

Pariurile pe curse de cai și câini sunt populare în viața de zi cu zi de mai bine de un secol, iar introducerea în lumea virtuală a fost primită și ea cu brațele deschise de cei pasionați. În multe filme am văzut scene în care protagoniștii pariau pe curse de câini sau cai, astfel că nu e de mirare că și în mediul online sunt foarte populare.

 

Sunt sigure pariurile virtuale?

 

Din moment ce aceste evenimente nu se întâmplă în viața reală și sunt doar niște simulări, automat se pune întrebarea dacă sunt sigure și ce șanse ai să câștigi atunci când joci la pariuri virtuale.

Răspunsul este da, sunt sigure. Rezultatele sunt stabilite prin intermediul unui RNG, iar providerii sunt companii de încredere precum Betradar sau Playetch. Cu alte cuvinte, rezultatele sunt strict rodul hazardului și niciun factor uman nu poate interveni asupra lor.

Una dintre condițiile pe care operatori de jocuri de noroc licențiați din România trebuie să o respecte este să asigure corectitudinea totală, în așa fel încât rezultatele să nu fie influențate. Se fac controale stricte și niciun operator nu își permite să încalce regulile deoarece riscă să rămână fără licență. În aceste condiții, atunci când joci la operatorii licențiați ONJN, ai certitudinea că rezultatele sunt strict rolul hazardului.

Așadar, pariurile virtuale au tot mai mulți adepți în ultima perioadă. În general, cei care se distrează la astfel de jocuri sunt cei care nu au răbdare să urmărească un meci întreg de fotbal, tenis sau de baschet. Oamenii care își doresc să afle mai repede dacă au câștigat sau au pierdut. Desigur, așa cum la pariurile sportive din realitate există diverse strategii prin care jucătorii încearcă să-și mărească șansele de a câștiga, așa au apărut și la pariurile pe virtuale. Folosindu-se de statisticile puse la dispoziție de operatori, utilizatorii încearcă să își majoreze șansele de câștig în timp ce se distrează la pariuri virtuale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*