Luni 08 August 2022, Actualizat acum 219 zile 12:00 am

Trei bătăuși reținuți de polițiștii suceveni

La data de 10.07.2022, ora 19:08, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a fost agresată în zona unei stații de alimentare cu carburanți din comuna Cârlibaba.

În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor purtate cu persoana vătămată, un bărbat din com. Fundu Moldovei, s-a constatat faptul că în ziua de 10.07.2022, în jurul orei 19.05, acesta se afla împreună cu trei prieteni la o terasă din comuna Cârlibaba, judeţul Suceava. Pe aceeaşi terasă, la o altă masă, se aflau alte trei persoane, barbatul din comuna Fundu Moldovei intrând într-un conflict cu aceștia și ulterior fiind lovit.

Polițiștii au întocmit dosar penal și au continuat cercetările, victima fiind prezentată la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea examinării, stabilindu-se că prezintă mai multe echimoze și contuzii ce pot necesita cca. 10 zile îngrijiri medicale.

Pe parcursul cercetărilor au fost audiați mai mulți martori și s-a administrat material probator, rezultând că la comiterea faptei au participat trei agresori, respectiv trei bărbați din comuna Cârlibaba, jud. Suceava.

Față de cei trei autori, s-a dispus extinderea urmăririi penale pentru infracțiunea de „tulburare a ordinii și liniștii publice”, iar în continuare s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore. Cei trei inculpați au fost introduși în arestul I.P.J. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „Lovirea sau alte violențe” prev. de art. 193 alin. (2) Cod penal și „tulburarea ordinii și liniștii publice” prev. de art. 371 Cod Penal, cu aplicarea art. 77 lit. a și art. 38 alin. 1 Cod penal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*