Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Șocant! Femeie găsită moartă într-o fântână

O femeie a fost găsită moartă într-o fântână din curtea locuinței sale, din comuna Baia. Femeia de 50 de ani a fost scoasă de pompieri din fântână.
Aceasta avea o relație de concubinaj de 6 ani cu un bărbat din Preutești, cei doi concubini locuind pe raza comunei Baia. În seara zilei de 15 iunie, cei doi concubini s-au certat, motiv pentru care femeia i-a cerut bărbatului să plece.

El s-a conformat,  iar a doua zi, când a ajuns la locuința concubinei sale, femeia a refuzat să-l primească în casă. Tot în jurul orei 05,00 Aciobăniței Gheorghe a plecat la muncă pe raza orașului Liteni, iar seara s-a întors la locuința femeii, moment în care a constatat dispariția acesteia. A început să o caute prin gospodărie, moment în care a găsit-o decedată în fântâna din curte.

Victima nu era cunoscută cu afecțiuni medicale la medicul de familie și nu au fost descoperite urme de violență pe corpul acesteia. Cadavrul urmează a fi depus la morga Spitalului Mun. Fălticeni. Polițiștii fac o anchetă în acest caz.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*