Sâmbătă 25 Iunie 2022, Actualizat acum 175 zile 12:00 am

FOTO Accident cu doi morți produs de un șofer! Instanța l-a condamnat

Un șofer din județul Botoșani a fost condamnat de Judecătoria Suceava după ce a produs un accident rutier în care și-au pierdut viața doi soți. Ionuț Daniel Diaconu, din comuna Ibănești, a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru ucidere din culpă. Decizia nu este însă definitivă.

Cum s-a produs accidentul

Botoșăneanul se afla la volanul unui autoturism BMW și circula pe D.N 17, din direcția Ilișești spre municipiul Suceava. La un moment dat,  s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depășiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW, condus regulamentar pe direcția municipiul Suceava spre comuna Ilișești, de către Gheorghe Lucaci, în vârstă de 60 ani, din comuna Berchișești. În urma impactului Gheorghe Lucaci și soția sa, Elena, de 67 de ani, au murit.

Soția tânărului, Paula Diaconu, de 25 ani, din comuna Ibănești, era pe scaunul din dreapta. O fetiță era în dispozitivul special pentru bebeluși, iar un alt copil, de doi ani, se afla lângă aceasta. Cu toții au fost răniți. Daniel a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*