Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Mai multe grădinițe vor fi realizate în municipiul Suceava. Vezi în ce zone!

Două grădinițe noi vor fi finalizate până la sfârșitul anului în municipiul Suceava, potrivit primarului Ion Lungu. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit nr.4 de la Colegiul Național Mihai Eminescu și Grădinița cu Program Normal din Ițcani, din curtea Școlii generale nr.7 Grigore Ghica Voievod.

Alte două grădinițe sunt în curs de realizare și sperăm să fie finalizate până la sfârșitul anului, respectiv Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 de la Colegiul Național Mihai Eminescu care este finanțată din veniturile proprii ale municipalității și Grădinița cu Program Normal din Ițcani din curtea școlii generale nr. 7 din Ițcani realizată în parteneriat cu Ministerul Educației pe fonduri europene pe POR”, a anunțat edilul.

La Grădinița de la Mihai Eminescu stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 35% și ar urma să fie dată în funcțiune parțial până la începerea anului școlar inclusiv cantina, iar restul ar urma sa fie dat în funcțiune până la sfârșitul anului.

Gradul de execuție fizică a grădiniței din Ițcani este de 63,17 % ,acest lucru ne dă speranțe să fie finalizată investiția până la sfârșitul anului calendaristic, conform celor stabilite cu doamna director Marlena Moscal și cu dirigintele de șantier. Ne dorim să finalizăm aceste două grădinițe în acest an pentru ca anul viitor să începem celelalte două grădinițe pe fonduri europene Grădinița cu Program Prelungit din Cartierul Obcini și Grădinița cu Program Prelungit din curtea Școlii Generale nr.1 de pe strada Tudor Vladimirescu”, a adăugat Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*