Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc, cu un număr impresionant la Românii au talent.„Acum m-am trezit că mă ocup și cu a face oamenii să râdă”

Sebastian Remus Crăciun a prezentat la Românii au talent 2022 primul număr de sit down comedy din istoria emisiunii. Bolnav de tetrapareza, tânărul de 19 ani a pus în scenă un roast spumos. Fără rețineri, Sebi s-a luat singur peste picior, replicile sale pline de autoironie stârnind admirația juraților. Sebastian Crăciun de la Românii au Talent, sezonul 12, are 19 ani și vine din Câmpulung Moldovenesc. Concurentul de la Românii au Talent 2022 a venit în emisiune cu un număr de stand-up comedy, care a prins la public, dar și la jurați. Sebastian Crăciun are o poveste de viață impresionantă, însă tratează viața și boala pe care o are cu umor și autoironie fină.

Mă numesc Sebastian Remus Crăciun, am 19 ani și mă ocup cu multe, aș putea spune.  Acum m-am trezit că mă ocup și cu a face oamenii să râdă. Eu pe asta mizez, în calitate de antitalent total. Va fi ceva unic în viața fiecărui spectator. Fiecare sezon are nevoie de omuleții lui și eu voi fi clovnul se serviciu. Până acum l-au avut pe Gigel Frone sau pe cine au mai avut ei pe aici.Sunt sigur că autoironia e forma potrivită cu care poți întâmpina așa ceva pentru că nu înseamnă o negare. Eu sunt conștient de ceea ce sunt, dar sunt conștient că poate ieși și ceva bun din asta și mi-am creat perspectiva de om care e foarte ok cu boala pe care o are. Eu și ea suntem mai mult niște colegi de scenă. Nu ne suportăm neapărat în viața de zi cu zi, dar tot nu putem scăpa unul de altul, așa că uneori colaborăm.Boala face mișto de mine, eu fac mișto de ea, ne mai luăm la trântă câteodată, dar se putea și mai rău decât să am tetrapareză.

Se poate râde despre orice, dacă Dumnezeu are atâta umor să facă o ființă ca mine, și eu pot să am umor cu el, ne permitem, noi suntem prieteni buni. Ca ingrediente de bază, este vorba despre un om care a vrut să își trateze un roșu în gât într-un spital românesc și a plecat cu o tetrapareză. Aveam să îmi dau seama mai târziu că la noi în spital nu intri neapărat cu speranța de a te vindeca, intri și te rogi să nu pleci cu alte boli pe lângă aia cu care ai venit.

Povestea mea chiar dacă nu se vrea inspirațională poate să deschidă oamenilor noi perspective. Vreau să arăt aici că toate au un sens, chiar dacă nu par a avea și cred că întregul meu parcurs demonstrează chestia asta”, a spus Sebastian, înainte de a urca pe scenă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*