Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Un bărbat a dat foc casei în care locuia după ce și-a bătut nepoata. Femeia voia să îl evacueze

Un bărbat a dat foc case în care locuia după ce și-a bătut nepoata. Totul s-a petrecut miercuri, în satul Gura Putnei din județul Suceava. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri militari și civili care în momentul de față acționează pentru stingerea incendiului și limitarea pagubelor. Incendiul ar fi fost provocat intenționat de către Gheorghe T., de 69 ani, din comuna Putna, care locuiește în acel imobil, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict pe care l-a avut cu nepoata sa de 37 ani, cu care locuiește împreună, ocazie cu care ar fi agresat-o pe aceasta fizic.

În momentul în care a izbucnit incendiul la imobil se afla doar Gheorghe T., Schipor Ana-Maria fiind plecată de la domiciliu. Supărat că aceasta vrea să îl evacueze din casă, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate.

Ulterior agresiunii, femeia s-a deplasat la poliție pentru a sesiza cele întâmplate, timp în care el i-a incendiat locuința, prin aprinderea cu un chibrit a gazului lichefiat emanat de o butelie din anexa în care locuia el, situată în aceiași curte cu locuința persoanei vătămate.

Incendiul s-a extins și a distrus casa de locuit, un autoturism și celelalte anexe aparținând persoanei vătămate, afectând foarte puțin și un imobil învecinat. Urmare a agresiunii și a șocului suferit, persoanei vătămate i s-a făcut rău și a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul municipal Rădăuți. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*