Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Gest șocant! Un bărbat și-a pus capăt zilelor în postul Paștelui

Un bărbat din localitatea suceveană Moara și-a pus capăt zilelor în postul Paștelui. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de fiica acestuia. Gheorghe locuia pe raza satului Moara Nica împreună cu fiica acestuia. De aproximativ un an de zile, el se afla într-o stare de depresie, amenințând de mai multe ori că-și va pune capăt zilelor.

Miercuri, a ieșit din locuință și s-a deplasat în curtea din spatele grajdului. După aproximativ 15 minute, fiica acestuia, a ieșit în curte și l-a strigat pentru a veni în casă să mănânce. Fiindcă tatăl său nu a răspuns, a mers în curtea din spatele grajdului pentru a-l chema la masă. Așa a dat de el spânzurat cu o frânghie ce era legată de o bârnă a unei anexe în care erau depozitate furaje. Imediat, aceasta a luat un cuțit și a tăiat frânghia, după care a solicitat prin SNUAU 112 un echipaj de ambulantă.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul ISU Suceava, care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, declarând decesul bărbatului. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*