Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tipuri de pariuri populare pe lângă 1×2

Cu siguranță orice parior a plasat pariuri de tipul 1×2. Acest tip de pariu este cel mai popular, dar nu înseamnă că este și cel mai profitabil. Există o multitudine de pariuri pe lângă 1×2 care sunt profitabile. Pariorii profesioniști folosesc mai multe tipuri de pariuri și cele mai bune cote la pariuri pentru a-și mări profitul. O să îți prezint alte tipuri de pariuri populare pe lângă 1×2

Draw No Bet

DNB este o alternativă foarte bună pentru pariurile 1×2. Avantajul acestui tip de pariu este că scoate din calcul varianta de egalitate. Dacă meciul se termină indecis, vei primi suma mizată înapoi. Este evident că vei avea o cotă mai mică decât la pariurile 1×2, dar pariurile Draw No Bet sunt mai sigure.

Șansă dublă

Un pariu și mai sigur decât cel de tipul DNB este pariul Șansă dublă. Acest tip de pariu este ca 1×2 dar acoperă două rezultate posibile. Opțiune de pariere sunt 1x, 12 sau x2. Vei câștiga dacă iese oricare din cele două variante alese și vei pierde dacă iese doar varianta pe care ai omis-o.

Handicapurile asiatice

Handicapul asiatic este un pariu care are două rezultate posibile și în care una dintre echipe primește un handicap fictiv. Este un tip de pariu care este îndrăgit de pariorii din întreaga lume și este o alternativă bună la pariurile 1×2.

Handicapul asiatic poate fi folosit cu succes atunci când ești sigur că una dintre echipe se va impune cu succes deoarece există un anumit dezechilibru în meci, iar cota pentru pariul 1×2 este prea mică. Folosind handicapul asiatic poți paria că echipa respectivă va câștiga în fața celeilalte la minim două sau trei goluri diferență.

De asemenea, poți paria și că echipa nu va pierde la mai mult de unul, două sau trei goluri diferență. Handicapurile asiatice te ajută în sensul că poți personaliza pariul exact așa cum îți dorești. Există chiar și handicapuri care îți oferă miza înapoi integral sau parțial.

Handicapurile europene

Handicapurile europene reprezintă o alternativă bună la pariurile 1×2, dar și la handicapurile asiatice. Handicapurile europene sunt similare cu cele asiatice deoarece o echipă primește un avantaj sau dezavantaj fictiv. Diferența între handicapul asiatic și cel european este că cel european primește valori întregi. Aici nu există pariuri cu rambursare integrală sau parțială a mizei.

Pariuri pe total goluri

Pariurile pe total goluri sunt foarte apreciate de pariori deoarece nu au legătură cu echipa care câștigă meciul. În acest fel, va trebui să te focusezi doar pe numărul de goluri marcate în meci.

Pariurile pe goluri sunt de tipul under/over 2.5 unde 2.5 este numărul de goluri. Dacă pariezi pe over 2.5, vei câștiga dacă în meci se vor înscrie minim 3 goluri, iar dacă pariezi pe under 2.5, vei câștiga dacă se vor înscrie maxim 2 goluri în meciul respectiv.

Pariuri de tipul pauză/final

Pariurile pauză/final au cote destul de mari, ceea ce este normal deoarece sunt nouă opțiuni posibile. Trebuie sa pariezi pe echipa care conduce în prima repriză și pe cea care câștigă meciul. Este un pariu destul de riscant dar foarte profitabil dacă reușești să ghicești rezultatul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*