Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Surpriză făcută de polițiști pentru un băiat de zece ani

Polițiștii suceveni i-au făcut o surpriză unui copil, pe care nu o va uita toată viața. Iannis Matei Dumitrașcu este un băiat din cartierul Burdujeni care sâmbătă a împlinit 10 ani. În plus, este un elev de nota 10 a cărui dorință este de a deveni polițist. Ieri și-a organizat ziua de naștere cu câțiva colegi și învățătoarea sa.

În fața blocului în care locuiește Iannis și unde au mers polițiștii cu autospeciala Serviciului de Acțiuni Speciale s-au adunat atât sărbătoritul, familia acestuia, doamna învățător și invitații, dar și ceilalți copii și chiar adulți din blocurile din zonă. Harmalaie, copii bucuroși, atmosfera zilelor de naștere de altă dată când nu existau gadgeturi.

„Ca polițiști ne-am simțit fericiți pentru ca am putut oferi micuțului un moment pe care și-l dorea, dar în egală măsura că am recreat involuntar atmosfera simplista dar plină de entuziasm de altă dată: ziua de naștere din fața blocului unde participă și se bucura toată lumea”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*