Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Facerea de bine…! O femeie a vrut să își ajute un prieten din copilărie, iar acest s-a îmbătat și a luat-o la bătaie

O femeie a vrut să își ajute un prieten din copilărie, dar a regretat amarnic. Daniela C., de 43 de ani, locuiește în municipiul Suceava. Pe 28 ianuarie, a sunat la 112 susținând că este agresată.

De aproximativ 4 zile a venit la ea o cunoştinţă mai veche din copilărie pe care a hotărât să o găzduiască întrucât acesta avea de rezolvat câteva probleme în municipiul Suceava. Pe 28 ianuarie, când s-a întors acasă, femeia l-a găsit pe Augustin O, de 43 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice iar la un moment dat, pe fondul unor discuții în contradictoriu, acesta a lovit-o pe femeie.

Polițiștii l-au găsit în locuință pe bărbatul cu pricina, care a spus că a venit din Spania şi pe timpul cât avea de rezolvat nişte probleme personale a cerut ajutor prietenei sale  pentru a-l găzdui. Femeia i-a cerut să plece din casa ei. Potrivit acesteia, între cei doi nu există nici un fel de relaţie de nici o natură ci doar este o cunoştinţă din copilărie pe care a dorit să o ajute.
Bărbatul a fost sancționat pentru ,,lovirea sau alte violențe”, dar și pentru pentru limbajul adoptat în prezenţa lucrătorilor de poliţie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*