Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Cum să nu te lași influențat de emoții când pariezi?

Pariurile reprezintă principala activitate de distracție și relaxare pentru pasionații de sport. Evident că fiecare parior își dorește să câștige și bani de pe urma pariurilor. Cu toate acestea, mai puțini sunt cei care reușesc să câștige constant.

Pentru a ajunge la nivelul în care să câștigi constant din pariuri trebuie să urmezi anumite reguli și să vezi ce fac pariorii profesioniști pentru a reuși acest lucru. O să îți prezint care sunt cele mai importante reguli atunci când pariezi și cum să nu te lași influențat de emoții.

În primul rând, pentru a paria trebuie să deții un money management foarte bine pus la punct. În acest fel, vei știi exact cât vrei să câștigi și cât îți permiți să pierzi. Totodată, un money management bine pus la punct te va ajuta să menții și emoțiile pe linia de plutire și banca sub supraveghere. Alege să profiți de bonusurile ocazionale ale caselor de pariuri precum Netbet și urmează procesul Netbet înregistrare pentru a avea o bancă mai consistentă.

Alta este situația în care știi că ai pierdut azi, dar ai planul făcut în așa fel încât până la sfârșitul lunii să te redresezi și să obții profit. Orice parior are zile bune și zile mai puțin bune. Până la urmă, pariurile sunt tot un joc de noroc indiferent că te bazezi mai mult sau mai puțin pe noroc.

Trebuie să îți analizezi veniturile și cheltuielile și să îți setezi o anumită sumă pe care să o pariezi lunar, în așa fel încât să nu intri în banii destinați altor cheltuieli și să fii nevoit să joci la recuperare în cazul în care pierzi.

Pariori profesioniști

Pariorii profesioniști știu când să se oprească. Cea mai des întâlnită greșeală a pariorilor amatori și nu numai este jucatul fără limită atunci când au o zi proastă. Orice parior are și serii de bilete necâștigătoare, dar dacă vei încerca să recuperezi în aceeași zi ce ai pierdut, vei ajunge să pierzi și mai mult, iar asta o spun specialiștii.

Jucatul la recuperare ține foarte mult de controlul emoțiilor și îți poate falimenta banca dedicată pariurilor într-un timp foarte scurt. Atunci când vezi că ai o zi proastă și pierzi, ești tentat să mărești miza pentru a recupera pierderea și este cea mai mare greșeală când vorbim de pariuri.

În primul rând, vei deveni agitat pentru că ai pierdut și nu vei mai avea răbdarea de a analiza un meci așa cum trebuie. Vei fi tentat să alegi cote mari și nerealiste pentru a-ți recupera pierderea repede. Rezultatul va duce cu siguranță la o pierdere și mai mare, iar în acel moment poți pierde controlul asupra pariurilor și ești tentat să apelezi la alte metode de a face rost de bani pentru a paria.

Un parior profesionist își dă seama când are o zi proastă și se oprește din pariat. Cea mai bună soluție este să te oprești atunci când începi să pierzi și să nu ieși din money managementul pe care ți l-ai stabilit. Poți reveni a doua zi cu o gândire mult mai lucidă pentru a putea analiza corect evenimentele pe care pariezi și pentru a-ți recupera pierderea.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*