Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bărbat rănit grav într-un accident rutier. A încercat să traverseze neregulamentar

Un bărbat de 49 de ani, din județul Botoșani, a fost rănit grav într-un accident rutier produs duminică seară, în afara localității Rădăuți. Adrian Ionesi, de 39 de ani, din Frătăuții Vechi, conducea autoturismul VW, pe DN-CRD Rădăuți, în afara localității Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre Marginea către Frătăuții Vechi.

La un moment dat, în dreptul unei ferme, a fost surprins de apariția pe partea carosabilă din partea stângă a botoșăneanului Petru Ropotăm din comuna Durnești, județul Botoșani, care s-a angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar și fără să se asigure. Șoferul nu a putut evita impactul și l-a acroșat cu partea din față a autoturismului pe care îl conducea.

În urma impactului, botoșăneanul a suferit multiple leziuni, motiv pentru care, după ce a fost stabilizat la fața locului, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu: „politraumă accident rutier, TCC sever, fractură gamba dreaptă și stângă, fractură bazin” – rănit grav. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Șoferul nu era băut, iar din cauza leziunilor suferite, botoșăneanul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*