Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tată și fiu împușcați de polițiști într-un scandal. Oamenii legii, atacați cu un cuțit

Un bărbat de 54 de ani și fiul său de 29 de ani din comuna suceveană Preutești au ajuns la spital, duminică, după un scandal care s-a lăsat cu focuri de armă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judean (IPJ) Suceava, la data de 19 decembrie 2021, in jurul orei 21,15 un bărbat de 29 de ani din comuna Preuteşti a sesizat prin SNUAU 112 faptul că tatăl său în vârstă de 54 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, se manifestă agresiv la adresa sa şi a soţiei sale.

„Patrula de poliţie s-a deplasat operativ la adresa indicată, poliţiştii fiind întâmpinaţi ostentativ de către barbatul de 54 de ani cu un cuţit în mână. I s-a solicitat bărbatului să arunce cuţitul însă acesta nu s-a conformat şi s-a îndreptat ameninţător spre poliţişti. A fost executata somaţia legală şi un foc de avertisment în plan vertical, după care, întrucât agresorul se îndreapta către poliţişti s-au executat focuri de armă asupra sa, fiind rănit în zona unui membru inferior”, susțin reprezentanții IPJ.

Un proiectil a ricoşat şi în direcţia bărbatului de 29 de ani, atingându-l superficial în zona omoplatului. Atât el, cât și tatăl său au fost duși la spital.

„Activităţile sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz atat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie cât şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj. De asemenea, sub coordonarea unităţii de parchet se efectuează şi cercetări din oficiu si sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului şi asigurării cadrului procedural legal al utilizarii armamentului din dotare”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*