Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, avansat la gradul de general de brigadă, printr-un decret semnat de către președintele României, Klaus Iohannis

Ziua Națională a României vine cu un eveniment semnificativ pentru cel care conduce și gestionează întreaga activitate a Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, dar și pentru întregul colectiv al unității.

După 27 de ani de dăruire și devotament față de structurile militare în care a activat, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava fost avansat la gradul de general de brigadă, printr-un decret semnat de către Președintele României, Klaus Iohannis.

Absolvent al Academiei de Poliție “Al. I. Cuza” București, promoția 1995, general de brigadă Ionel Postelnicu a îndeplinit diferite funcții: comandat de subunitate, consilier juridic, ofițer specialist resurse umane, comandant de batalion, locțiitor al comandantului și comandant al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, până în iunie 2021, când a preluat comanda Jandarmeriei Suceava, dând dovadă de foarte multă implicare.
Despre această avansare, inspectorul șef relatează cu emoție că “Este o onoare să primesc această distincție. Avansarea la gradul de general de brigadă reprezintă o împlinire a dorinței de autodepășire, un factor motivator de a mă responsabiliza și mai mult.”

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*