Miercuri 29 Mai 2024, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

Trist! Medic mort după ce s-a infectat cu virusul COVID-19

Încă un medic a murit după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Este vorba despre Croitoru Liliana – medic primar medicină internă şi gastroenterologie, doctor în ştiinţe medicale, fost şef secţie gastroenterologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava.

Bazată pe o excelentă pregătire profesională şi-a dobândit prin examene şi concursuri toate titlurile, ajungând doctor în medicină, a fost recunoscută ca o personalitate de vază a gastroenterologiei. A făcut parte din acea pleiadă de medici cu o ascensiune treptată, de la tânăr medic absolvent, până la medic primar cu dublă specialitate şi doctor în ştiinţe medicale. Acest traseu a fost bazat pe prestaţii şi activităţi care au aşezat-o pe o orbită de excepţie a performanţelor profesionale.

Fire deosebit de perseverentă, şi-a fixat cu înţelepciune obiectivele, fiind capabilă de disponibilitate la efort, a urmărit realizarea lor până la atingerea deplină a scopului propus. A avut întotdeauna excelente relaţii, atât pe plan profesional, cât şi pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproşabil în relaţia cu pacienţii, cu colegii, dar şi cu societatea. Şi-a exercitat profesia şi după plecarea din spital, cu conştiinţă şi demnitate în cadrul Policlinicii Bethesda, până la ’’întâlnirea” cu acest virus nemilos.

Aceasta s-a stins din viață în duminica zilei de 14 noiembrie 2021, potrivit unui anunț făcut de Spitalul Județean Suceava.

„Întreaga comunitate medicală, prieteni, rude, pacienţi sunt profund îndureraţi de pierderea distinsei dnei doctor. Sincere condoleanţe”, este mesajul transmis de unitatea spitalicească.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*