Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

5 sfaturi pentru a cumpăra o tabletă

Tableta este un dispozitiv de mici dimensiuni pe care multă lume îl folosește în zilele noastre. În anul 2010 tableta de la Apple făcea furori. Campaniile de promocare reușite au transformat acest produs într-un accesoriu indispensabil. Popularitatea se datorează și designului, dar poate cel mai important avantaj este faptul că acest mic dispozitiv înlocuiește cu succes un laptop sau un computer personal.

În zilele noaste există mult mai multe opțiuni pe piață și poate fi dificil să faci o alegere potrivită în acest sens.  În rândurile următoare vei descoperi câteva sfaturi care te vor îndruma în momentul în care ai de gând să investești într-o tabletă.

Gândește-te la scopul acesteia

Unul dintre primele lucruri la care trebuie să te gândești înainte de a face studiul de piață este motivul pentru care vrei să achiziționezi o astfel de tabletă.

Cu toate că majoritatea modelelor îți oferă șansa de a-ți verifica mail-urile sau de a te uita la filme pe internet, există variante mult mai complexe. Dacă vei folosi tableta pentru muncă, s-ar putea să fie nevoie să poți duce mai multe sarcini la bun sfârșit.

Pe de altă parte, dacă tableta este folosită în scop personal și urmează să înlocuiască laptopul tău, atunci poate nu este necesar să cheltui la fel de mulți bani. Pe baza răspunsurilor tale la aceste întrebări vei putea determina ce dimensiune trebuie să aibă ecranul, ce sistem de operare vei folosi și așa mai departe. Poți începe cu o listă care să conțină cele mai importante activități pentru tine.

Verifică durata de viață a bateriei

Un alt aspect important pe care trebuie să-l ai în vedere când faci cercetare este durata de viață a viitoarei tale tablete. La urma urmei, o tabletă este mică, și o poți purta ușor peste tot. O poți lua în parc pentru a putea continua să citești o carte sau pentru a urmări un episod din serialul tău preferat. Pe de altă parte, puteți asculta muzică în drum spre serviciu sau chiar poker, titluri disponibile online pe dispozitivul mobil.

Din moment ce este mai ușor ca niciodată să comanzi mâncare, nu vrei să rămâi fără baterie înainte de a plasa comanda. Trebuie să știi că durata medie a bateriei este între 3 și 10 ore, dar este indicat să te documentezi bine în acest sens.

Compară caracteristicile

IMAGE HERE >>> https://images.unsplash.com/photo-1567606404839-dea8cec4d278?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=749&q=80 <<< PHOTO

În zilele noastre este foarte ușor să faci un studiu de piață. Tot ce ai de făcut este să cauți câteva magazine online care se ocupă cu comerțul tabletelor și să începi să compari caracteristicile. Pentru a face lucrurile și mai clare, poți apoi să urmărești câteva păreri care sunt prezentate sub formă video.

Există foarte multe canale pe YouTube sau bloguri care te vor face să înțelegi dacă tableta care este în lista ta de cumpărături ți se potrivește sau nu.

Nu în ultimul rând, poți merge până la cel mai apropiat magazin de electrocasnice și dispozitive de acest tip pentru a vedea cum arată viitoarea ta tabletă în format fizic. De multe ori, acest pas te poate face să îți schimbi părerea sau chiar să o achiziționezi pe loc.

Ia în calcul camera

Dacă ai de gând să faci multe poze cu tableta ta și vrei să le păstrezi într-un album virtual, ar fi bine să te interesezi de calitatea camerei foto.

De asemenea, spațiul de stocare este o altă caracteristică importantă.

Cu toate că tabletele de tipul iPad Air sau iPad Pro au o cameră mai mult decât decentă, trebuie să știi că pozele nu se compară cu cele realizate cu o cameră profesională.

Cât despre spațiul de stocare, în special când vine vorba de iPad, ai două opțiuni, una cu 32GB și una cu 128GB. Pentru a nu avea probleme cu lipsa de spațiu, cea de-a doua opțiune este ideală.

Ecran mai mic sau mai mare

Tableta este în esență un ecran pe care îl folosești pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile. Dacă nu intenționezi să călătorești prea mult, o opțiune cu ecran mai mare este potrivită. În acest fel vei putea viziona filme pe un ecran decent, vei putea citi cărți fără prea multe probleme și vei putea chiar finaliza atribuții de la muncă.

Totuși, opțiunea cu ecran de 7 inci este ideală pentru călătorii. Însă acest detaliu este legat de preferințe și necesități.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere în momentul în care îți achiziționezi o tabletă. Cel mai important este să faci un studiu de piață și să te documentezi cât mai mult.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*