Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Şi-a uitat tableta pe cupola maşinii, iar hoţii au pus mâna pe ea

tabletaSâmbătă, unui bărbat de  42 ani, din municipiul Suceava, hoţii i-au sustras o tabletă de pe cupola autoturismului, care se afla parcat pe Aleea Jupiter din municipiul Suceava.
Echipa de cercetare din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, în urma deplasării la faţa locului şi a efectuării cercetării, a stabilit că, în jurul orei 14.00,  partea vătămată a parcat autoturismul în cauză pe strada Aleea Jupiter din municipiul Suceava în faţa blocului în care locuiesc părinţii săi şi a descărcat mai multe bagaje pe care le-a transportat în apartamentul acestora,  iar când a ajuns în imobilul situat la etajul trei a realizat că a uitat tableta pe cupola autoturismului.

like-facebookS-a întors la autoturism după tabletă, ocazie cu care a constatat că aceasta nu se mai afla acolo. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii  infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul din cadrul Biroului Investigaţii Criminale pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*