Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Carambol cu cinci mașini! O persoană a fost rănită

Un carambol cu cinci mașini, care a avut loc vineri, pe DN 17, în afara localității sucevene Gura Humorului. Accidentul s-a produs din cauza unui șofer de 27 de ani, Vasile M,, din Fălticeni, care în timp ce conducea autoturismul Fiat pe DN 17, în afara localităţii Gura Humorului, având direcţia de deplasare Frasin către Suceava, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul Toyota, condus regulamentar de către Nicolae S., de 30 ani, din  Tg. Frumos, județul Iași, acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul VW Golf condus regulamentar de către Gheorghe U., de 65 ani, din Suceava.

Ulterior, acest autoturism a fost proiectat către înainte în autoturismul Dacia Logan, condus regulamentar de către  Iulian Mircea S., de 53 ani, din Iași, care, la rândul său, a fost proiectat în autoturismul Ford Transit condus de către botoșăneanul de 25 de ani, care circula în fața acestora și pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului dintre autoutilitara Fiat și autoutilitara Toyota, autoutilitara Fiat a fost proiectată pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul VW Tiguan, condus regulamentar din direcția Suceava către Frasin, de către Mihaela B., de 53 de ani, din Frasin. Femeia a fost rănită și transportată la spital.

Niciunul dintre șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Coco says:

    Ar trebui dati afara toti politistii (nu spun incompetenti ca e pleonasm) care, in loc sa deblocheze drumul in cel mai scurt timp, frecau menta, fara sa le pese ca masinile asteptau de o ora si jumatate sa treaca. Si nu e prima data cand se intampla, in acest an la Gura Humorului!!! Aude cineva?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*