Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Top 5 păcănele gratis pe care le poți juca de pe mobil

Conform statisticilor publicate de AppAnnie, jucătorii au petrecut în medie 4.2 ore la jocuri de pe mobil în anul 2020. Nu mai este demult un secret faptul că jucătorii și pariorii deopotrivă aleg să se bucure de hobby-ul preferat de pe dispozitive mobile (tabletă sau smartphone). Motivele variază – de la conveniență la rapiditate, până la faptul că telefonul a devenit pentru mulți dintre noi indispensabil pentru activitățile de zi cu zi.

Așadar, nu este deloc întâmplător faptul că folosim smartphone-ul din ce în ce mai des și pentru activități de relaxare și entertainment, inclusiv jocuri de cazino. Așadar, dacă ești un parior începător, iată top 5 păcănele gratis de care te poți bucura de pe mobil la majoritatea cazinourilor licențiate din România (Maxbet, Superbet, Unibet etc.):

#1 Starburst

Starburst este un video slot nelipsit din oferta cazinourilor românești și este recunoscut drept un clasic în comunitățile de pariori. Este un video slot lansat în 2012 de NetEnt, devenit între timp alegerea numărul 1 a pariorilor de pe mobil, dat fiind faptul că acțiunea de pe role se succede rapid, similar unui alt clasic, Candy Crush.

Slotul are 5 role, 10 linii de plată și mize variabile, situate între 0.10 RON și 100 RON. Rata de plată este de 96.1% iar nivelul de volatilitate este scăzut, astfel că premiile se pot declanșa cu o frecvență crescută.

#2 Berryburst

Berryburst este un alt video slot cu o tematică similară, lansat tot de NetEnt. Dezvoltatorul a adoptat aceeași temă, în mare parte pentru că și-a dovedit succesul pe piață. Lansat în 2018, Berryburst este un joc de păcănele cu fructe cu o rată de plată de 95.56%, 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată.

Acest titlu oferă și câteva simboluri și funcții bonus speciale – de exemplu, simbolurile wild care oferă o re-rotire gratuită de fiecare dată când apar. Nivelul de volatilitate este mediu – în practică, acest lucru înseamnă că poți obține câștiguri de valoare medie cu o frecvență relativ crescută.

#3 Dead or Alive

Dead or Alive este un slot cu tematică Western lansat de NetEnt în 2009. Dacă ești fanul filmelor inspirate din vestul sălbatic, îți va plăcea cu siguranță acest titlu. Dead or Alive se comportă foarte bine de pe mobil, mai ales în orientare landscape iar efectele vizuale și de sunet sunt de calitate înaltă.

Slotul are 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată, cu mize mici, începând de la doar 0.09 RON până la 18 RON per rotire. Sunt prezente și jocuri bonus cu rotiri gratuite și simboluri speciale (wild-uri cu multiplicatori și scatter). Rata de plată este peste medie – 96.82% iar volatilitatea este mare, astfel că premiile mari se declanșează cu o frecvență ceva mai redusă.

#4 Mega Fortune

Mega Fortune este unul dintre sloturile care premiază jucătorii norocoși cu sume record de ordinul milioanelor de euro în fiecare an. Poate fi găsit la toate cazinourile din România, atât în variantă gratuită, cât și pe bani reali. Este un slot ideal pentru mobil și tabletă, grație construcției, și se comportă foarte bine pe ambele sisteme de operare (Android și iOS).

Mega Fortune are 5 role și 25 de linii de plată și un câștig maxim exploziv de 10 000x valoarea mizei. Sunt oferite 3 jackpoturi progresive – rapid, major și mega, cel mai mare dintre acesta începând de la suma de £250 000.

#5 Thunderstruck II

Thunderstruck II este un slot marca Microgaming inspirat din mitologia norvegiană. Este o lansare antrenantă și plină de adrenalină, astfel că se potrivește cu ritmul alert al jocului de pe mobil. Are o structură de 5 role și 243 de linii de plată și o rată de câștig de 96.65%.

Pictogramele de pe role sunt redate cu o atenție deosebită la detalii, de la războinici la ciocanul lui Thor, zeul fulgerului și al tunetului. De pe role nu lipsesc nici alți zei nordici cunoscuți ca Odin, Loki sau Valkyrie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*