Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tu știi cum poți să fii o gazdă bună pentru o seară de film? Află ACUM tot ce trebuie să faci

Dacă înainte de începerea pandemiei de COVID-19 ieșeai cu prietenii cel puțin o dată pe lună la film, în cinematografe, probabil acum duci dorul unor astfel de ieșiri. Totuși, există o soluție astfel încât să împaci și iubirea pentru filme, dar și pentru întâlnirile cu cei dragi: o seară de film la tine acasă.

Nu ai nevoie de foarte multe lucruri pentru a organiza o seară ca la carte, însă două lucruri esențiale sunt gustările și, bineînțeles, un colțar pentru living confortabil, în care se va ține vizionarea.

 4 trucuri pentru a fi o gazdă bună

 

  • Realizează o listă cu filmele preferate

 

Când organizezi o seară de film la tine acasă cel mai important lucru pe care îl ai de făcut este să alegi un film potrivit tuturor gusturilor. Pentru puțin amuzament, întreabă-ți prietenii cu câteva zile înainte ce film și-ar dori să vizioneze, apoi realizează mai multe bilețele unde vei scrie fiecare răspuns. Împachetează-le, pune-le într-un bol, iar în seara filmului extrage câștigătorul.

Iar dacă vrei să mergi la sigur, stabiliți tematica serii cu ceva timp înainte și alegeți un film potrivit. De exemplu, dacă sunteți niște gurmanzi înrăiți, filmele preferate cu și despre mâncare ar trebui să fie îndeajuns de multe astfel încât să vă uitați la două într-o seară.

 

 

  • Alege cel mai confortabil loc din casă

 

Locul în care vă uitați poate fi atât la televizorul din living ori, dacă spațiul îți permite, poți aduce un proiector cu ajutorul căruia să vedeți filmul pe un perete mare. Orice ai alege, încearcă ca locul în care veți sta să fie confortabil, astfel încât orele petrecute să nu fie o corvoadă, ci o plăcere.

De exemplu, un colțar pentru living sigur te-ar ajuta să găzduiești cât mai mulți prieteni. Iar dacă acesta se și extinde, persoanele vor fi mai încântate și dornice să rămână chiar și la al doilea film. La Homelux.ro vei găsi o mulțime de produse, colțare sau fotolii confortabile, care să-ți fie de folos pentru seara cinematografică.

 

  • Pregătește multe gustări

 

Cu toții iubim popcornul și chipsurile nachos în combinație cu sosul decadent de brânză sau cu cel iute, de roșii. Orice ieșire la cinema era întregită cu o astfel de gustare, așa că nu te sfii le pregătești și tu.

Dacă vrei, poți opta și pentru ceva mai sofisticat, dacă știi că prietenii tăi vor fi deschiși la a încerca noi gusturi. Poți pregăti niște bruschete cu roșii, usturoi și pesto sau niște edamame presărate cu sare grunjoasă și ulei de măsline. Orice ai face, important este să fie îndeajuns de multă mâncare astfel încât nimeni să nu îi simtă lipsa în timpul filmului.

 

  • Creează atmosferă prin lumină

 

Pentru a crea aceeași atmosferă ca în sala de cinema, ideal ar fi ca afară, dar și în casă, să fie întuneric. Dacă cumva locuiești într-o zonă a orașului în care este prezentă multă lumina afară, te pot ajuta niște draperii opace care să întunece cât mai bine încăperea.

Dacă ai persoane care totuși își doresc un strop de lumină, te poți folosi de o lampă sau un corp de iluminat ce emană lumină caldă, astfel încât contrastul să nu fie atât de mare.

În concluzie, dacă vrei să fii o gazdă bună, este important să acorzi atenție tuturor preferințelor celor care vor veni la tine. Pregătește un colț confortabil, gustări delicioase și băuturi pe măsură, iar seara de film poate începe!

Sursă foto: Unsplash.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*