Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Strategii prin care sa faci bani la Blackjack

Aproape fiecare jucător de cazinou a căutat cel puțin o dată strategii pentru câștigarea de bani la jocurile de noroc. Din fericire, există numeroase soluții care te pot ajuta să faci bani online, chiar dacă joci doar ocazional, pentru propriul divertisment. Cu toate acestea, nu toate jocurile de cazino sunt la fel de ofertante. De exemplu, sloturile nu oferă prea multe șanse de câștig. Pe de altă parte, jocurile de masă reprezintă o alternativă excelentă, mai ales pentru cei dispuși să învețe anumite strategii.

Din această ultimă categorie, blackjackul se remarcă datorită procentului mare de plată. În plus, oferă jucătorilor de toate nivelurile de calificare oportunitatea de a sta aproape și chiar ocazional de a pleca de la cazino cu sume frumoase de bani.

Iată cele mai importante strategii pentru a câștiga bani jucând blackjack. Utilizarea acestor tactici pe parcursul timpului petrecut în cazino va face jocul mult mai interesant și, de ce nu, mai profitabil.

 

Găsește jocurile cu cele mai bune șanse de câștig

Înainte de a putea începe vreodată să joci blackjack pe bani reali, trebuie să identifici cele mai bune jocuri. Desigur, poți folosi cele mai bune strategii de pe planetă, dar ele sunt inutile dacă regulile funcționează împotriva ta.

Primul lucru pe care ar trebui să-l ai în vedere este tabelul de plată. De ani de zile, plata standard pentru un joc natural a fost de la 3 la 2. Deci, dacă joci blackjack pentru 50 RON, poți câștiga ușor 75 RON.

Din păcate, există o tendință îngrijorătoare a cazinourilor care plătesc de la 6 la 5. Majoritatea jucătorilor nu își iau timpul pentru a afla exact modul în care acest lucru afectează rezultatele lor. Mulți alții nu observă că există vreo diferență. Atunci când un cazinou plătește de la 6 la 5 pe un Blackjack, scăderea este catastrofală

Pentru același joc de blackjack care plătește 75 RON pe o masă de 3 până la 2, jucătorii primesc doar 60 RON. Deci, diferența crește semnificativ odată cu miza. Ce este interesant este că poți găsi ambele jocuri în același cazino. Asta înseamnă că unii jucători care se bucură de avantajele de la 3 la 2, în timp ce alții sunt dezavantajați din start. Acordă atenție regulilor și împrietenește-te cu cele mai prietenoase reguli.

 

Învață să numeri cărțile

Numărarea cărților este o strategie extrem de utilă pentru a câștiga bani jucând blackjack. Tehnica îți va mări semnificativ șansele de a pune mâna pe câștiguri importante. Asta înseamnă că un jucător care numără cărțile se bucură de un avantaj pe termen lung în fața cazinoului.

Majoritatea jucătorilor nu acordă atenția cuvenită numărării cărților. Hollywoodul ne-a convins că trebuie să fii un fel de geniu la nivelul MIT pentru a putea folosi cu succes această tehnică, dar nu este cazul.

Oricine dorește să aloce timpul necesar poate învăța această tehnică, se va bucura de succes pe termen mediu și lung. Desigur, timpul și practica necesară pentru a deveni un adevărat specialist variază de la om la om. Totuși, este mai ușor decât probabil îți imaginezi.

Numărarea cărților nu vine însă fără capcane. În primul rând, va trebui să găsești jocurile care au cele mai bune reguli.

După ce ai eliminat acest obstacol, va trebui să te ferești de ochiul critic al cazinoului. Deși practica nu este ilegală, ea nu este acceptată de majoritatea cazinourilor, astfel încât e nevoie să fii extrem de precaut. Cazinourile își rezervă dreptul de a refuza serviciile către oricine din aproape orice motiv.

Este suficient să spunem că trebuie să ai clar în minte ca un cazino nu oferă pur și simplu bani. Deci, dacă ești atent, te poți aștepta să ți se arate ușa.

 

Învață strategii avansate de blackjack

Există multe strategii avansate de blackjack de care unii jucători nu au auzit niciodată, deoarece nu sunt la fel de populare sau profitabile ca numărarea cărților.

Asta nu înseamnă că nu pot fi utile pentru jucătorii care caută toate modalitățile de a câștiga bani la jocul de blackjack.

Când cele mai multe jocuri erau coordonate de dealeri, jucătorii foloseau tehnici pentru urmărirea cărților de mare valoare pe măsură ce erau amestecate în pachet. Astăzi, majoritatea jocurilor sunt amestecate de mașini automatizate, dar poți găsi totuși jocuri la care amestecarea se face manual.

 

Folosirea diagramelor de strategie de bază

Una dintre cele mai simple modalități prin care poți începe să câștigi mai mulți bani în cazino este prin folosirea unei diagrame strategice de bază pentru blackjack.

Când te bazezi pe strategia de bază pentru fiecare mână pe care o joci, poți reduce marginea casei până la 0,5%. Cazinoul deține încă un avantaj, dar vei fi într-o poziție mult mai bună pentru a câștiga.

 

Concluzie

Blackjackul este o modalitate fantastică pentru jucătorii de toate nivelurile de a se uni și de a se bucura de sesiuni lungi de divertisment în cazino. Aceste strategii te vor ajuta să prelungești jocul cât mai mult și să îți mărești șansele de câștig. Mult succes!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*