Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Vrei să te simți tânără și frumoasă la orice vârstă? Ai grijă de tenul tău!

Tenul: primul lucru pe care îl vezi ori de câte ori te uiți în oglindă. Deși, cu timpul, ritualul de îngrijire a tenului suferă modificări, există câteva produse pe care ar trebui să le ai mereu în trusa de înfrumusețare, astfel încât să te bucuri de un look fresh, ca la 20 de ani!

3 produse importante pentru un ten fresh:

 

  • Apa micelară

 

Vedetă în dermatologia franțuzească, apa micelară curăță excesul de sebum, praful și impuritățile care se formează în timpul zilei. În plus, are multe alte roluri în ceea ce privește împrospătarea tenului, cum ar fi hidratarea sau reducerea inflamațiilor. Însă, un aspect important de care trebuie să ții cont, e acela că trebuie să alegi produsul în funcție de tipul tău de ten. De exemplu, poți să alegi de la Prova.ro produsul potrivit nevoilor tale pentru a te bucura în totalitate de beneficiile apei micelare! De asemenea, nu uita să iei produsul cu tine în vacanță, pentru că îndepărtează rapid machiajul și tonifică fața, iar tu vei avea o valiză mai ușoară și un chip la fel de radiant!

 

 

  • Demachiantul

 

Demachierea reprezintă o etapă vitală în orice ritual de înfrumusețare. Încă din primele clipe, când îți tremura mâna în timp ce țineai creionul dermatograf și încercai să realizezi un cat eye perfect, aplicai rapid demachiantul atunci când trasai o linie prea lungă sau mai puțin reușită.

De atunci și până-n prezent, ți-ai perfecționat tehnica de aplicare a machiajului, dar un lucru a rămas neschimbat: demachiantul rămâne un aliat de nădejde în a șterge micile greșeli din timpul aplicării și pentru a elimina complet orice urmă de machiaj atunci când vrei să-ți lași porii să respire. În plus, trebuie să știi că demachiantul reduce riscul de apariție a imperfecțiunilor, cum ar fi punctele negre, exfoliază și ajută tenul în privința regenerării la nivel celular. Așadar, nu ezita să alegi, de exemplu, produsele de demachiere de la Prova pentru a-ți îngriji corect tenul în fiecare zi!

 

  • Roller facial

 

Un roller facial are multe avantaje, de care poate n-ai auzit până acum. Un roller facial este cel mai potrivit instrument cu care să realizezi un masaj la nivelul feței și oferă avantaje de lungă durată: reduce stările de anxietate și ajută la eliminarea toxinelor din corp, deoarece stimulează sistemul limfatic al organismului.

 

Folosirea acestui roller este foarte simplă: îl utilizezi împreună cu un ulei facial și începi masajul de la gât spre partea superioară a feței, folosind numai mișcări ascendente. De asemenea, poți masa de la frunte spre tâmple sau dacă masezi orizontal zona sprâncenelor, poți să reduci durerile de cap! Este suficient să-l folosești doar câteva minute pe zi și nu uita: nu aplica prea multă presiune! La sfârșit îl poți curăța cu apă și săpun pentru a elimina orice bacterie rămasă. Așadar, un roller facial este ușor de integrat în rutina ta de înfrumusețare: durează maxim 10 minute să folosești un produs care îți aduce multe beneficii pe termen lung!

În concluzie, acestea sunt produsele care te vor ajuta să ai în continuare un ten proaspăt și frumos ca la 20 de ani, deși în fiecare zi chipul are de suferit din cauza stresului, prafului și a razelor soarelui. Dar, odată ce vei testa aceste produse pe pielea ta, nu vei mai putea renunța așa ușor la ele! 

 

Sursă foto: Shutterstock.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*