Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cum îți poți ruina reputația la masa de Blackjack. Iată ce să nu faci!

Există numeroși factori pe care nu trebuie să îi pierzi din vedere deoarece au impact asupra calității jocului de blackjack. La mese, câștigarea jocului este raritate pentru unii jucători, mai ales dacă le lipsește abilitatea și experiența. De aceea este esențial ca orice jucător să cunoască câteva sfaturi ușor de aplicat dacă vor să se plaseze tot mai aproape de câștiguri de excepție.

 

Nu juca dacă nu ai pic de experiență!

Un lucru care diferențiază jucătorii de blackjack de pasionații de sloturi online gratis este competitivitatea. Dacă în prima situație jucătorii sunt egali, amabili și respectuoși unii față de alții, în cazul meciurilor de blackjack pot apărea adversități clare, unele greșeli și gafe fiind mai flagrante și de neiertat decât altele.

 

O greșeală relativ banală care poate fi ușor descurajantă este aceea de a decide să joci blackjack pentru prima dată la o masă plină. Dacă jucătorul începător joacă în compania unui altul mai experimentat, este puțin probabil ca restul jucătorilor să îi sesizeze slăbiciunea. Dacă joacă singur însă, lipsa de experiență poate fi o slăbiciune reală.

 

Mesele de Blackjack sunt în continuă schimbare, jucătorii vin și pleacă la fiecare câteva minute; iar unele partide de blackjack nu sunt suficient de lungi pentru a crea impresii.

 

 

Nu juca împotriva unei strategii simple

A învăța să joci blackjack într-un cazinou nu este o practică atât de riscantă pe cât vizionarea oamenilor jucând greșit jocul de blackjack. Blackjack-ul este un joc de noroc unic, deoarece prezintă o singură modalitate corectă de a juca fiecare mână.

 

Această metodă este denumită „strategie de bază pentru blackjack” și este cea care face diferența între un joc jucat corect și unul care necesită îmbunătățiri. Uneori, un joc de blackjack ineficient este rezultatul lipsei de experiență și cunoștințe. Cu toate acestea, este mult mai dificil să ignori acei jucători care vor face tot posibilul să joace împotriva cărții.

 

Nu citi masa greșit

Nivelurile de calificare ale jucătorilor, maturitatea emoțională și amploarea bankroll-ului pot afecta starea de spirit a mesei. Cu toate acestea, atmosfera se poate schimba cu fiecare mână. Deoarece mesele de blackjack stârnesc adesea tensiuni, interacțiunile incomode sunt de nelipsit.

 

Când te vei așeza la masă pentru un joc de blackjack pe bani reali, va merita să scoți din buzunar participarea la joc. De cele mai multe ori, vei fi complet satisfăcut de alegerea făcută și te vei răsfăța cu câștiguri cum nici n-ai visat vreodată.

 

Cu toate acestea, s-ar putea să intri și în situații în care este mai bine să fii rezervat. Nu vei ști niciodată de cât timp joacă cineva la o anumită masă sau câți bani a pierdut, motive reale care să afecteze starea de spirit a jucatorilor sau chiar să le sporească agresivitatea..

Nu îți juca greșit mâna în cea de-a treia rundă

Jucătorii de blackjack cad deseori de acord în privința poziției pe care o vor ocupa. Așa cum am spus, adevărul este că deciziile altor jucători nu te afectează, însă o mare parte dintre jucătorii de blackjack nu sunt de acord cu această afirmație. În mod similar, poziționarea ar putea fi nesemnificativă pentru unii, dar primordială pentru alții.

 

Cele două cele mai de dorit poziții la o masă de blackjack sunt prima și a treia bază. Persoana care începe jocul va da startul în mod evident și pariurilor, în timp ce al treilea jucător va lua deciziile finale înainte ca dealerul să joace mâna. Majoritatea jucătorilor de blackjack disprețuiesc jocul din treia rundă, deoarece deciziile sunt adesea supuse controlului altor jucători.

Nu împărți cărțile pe față

Nimic nu crește tensiunea la o masă de blackjack mai repede decât cineva care împarte zecari

Scopul blackjack-ului este să te apropii cât mai mult de obținerea celor 21 de puncte, iar 20-ul tău va bate toate celelalte mâini în afară de 21. Ai putea fi tentant să-ți presezi norocul împărțind zecari în căutarea unui blackjack.

 

Sigur, ai putea crește totalul jetoanelor, dar alți jucători te-au remarcat probabil drept inamicul public numărul unu. Mai mult decât probabil, nu vei putea îmbunătăți scorul de 20 puncte. Singurul lucru pe care îl vei face este va fi să slăbești mâna pentru a-ți resuscita șansele de câștig. În plus, jucătorii avansați care numără cărți ți-ar putea jigni decizia ta de a scoate mai multe cărți din pachet.

 

Nu prelua cardul din bustul dealerului

Cele mai multe greșeli la masa de blackjack au o explicație perfect rezonabilă. Unele ar putea fi rezultatul ritmului rapid al jocului sau al lipsei de experiență a jucătorilor. După o lungă sesiune de blackjack, nu este nimic neobișnuit să te simți complet epuizat, iar pe măsură ce te apropii de această stare, numărul de greșeli va continua să crească constant.

 

Ceea ce au reprezentat întrebări simple de strategie de bază cu o oră înainte ar putea părea ecuații matematice complexe. În timp ce majoritatea acestor greșeli te vor afecta doar pe tine, sunt cateva care ar putea chiar să atragă atenția altor jucători. Acest lucru este valabil mai ales dacă ei cred că greșelile tale îi vor costa bani. O situație nefericită, care se întâmplă în mod repetat, este învinovățirea unui jucător pentru că a luat cartea de bust a unui dealer.

 

Reține sfaturile prezentate mai sus și amintește-ți să le aplici ori de câte ori ai dispoziția necesară pentru un joc de blackjack pe bani reali. Fii atent la strategia ta de joc și la energia pe care o transmit adversarii tăi pentru a putea lua cele mai bune decizii, care să te aducă pe tine în poziția de câștigător la finalul unei sesiuni de blackjack.

 

Desigur, greșelile sunt și ele parte integrantă a experienței jocurilor de noroc, dar gafele inevitabile pot duce la atenția și disprețul inutil al altor jucători. În timp ce majoritatea erorilor sunt scuzabile și inofensive, alte gafe pot atrage atenția asupra ta și îți pot afecta parcursul jocului.

 

Odată însușite toate aceste recomandări, nu lăsa teama de eșec să te țină departe de mese. Atâta timp cât nu faci o greșeală capitală precum împărțirea cărților de față, majoritatea erorilor tale nu vor fi judecate prea dur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*