Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO Două persoane rănite într-un accident la Suceava

Coliziune intre două autoturisme vineri seară în zona Serpentinelor. Au fost implicate șase persoane dintre care două au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Un tânăr de 21 ani, din comuna Udești, a condus autoturismul Mercedes-Benz pe str. Mircea Șeptilici din municipiul Suceava, având direcţia de deplasare dinspre str. Cernăuți spre str. Mihail Kogălniceanu, iar într-o curbă la dreapta unde vizibilitatea era mai mică de 50 de metri a pătruns pe sensul opus de circulație încălcând marcajul longitudinal simplu continuu care separă sensurile de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul VW Golf care circula regulamentar din sens opus.

Autoturismul Volkswagen Golf era condus de o tânără de 18 ani din mun. Suceava. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane.  Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Ulterior, acestora li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracţiunea de : „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*