Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Bianca Andreescu: parcursul jucătoarei înainte de US Open feminin 2021

Dacă ești pasionat de pariuri, s-ar putea ca pe lista US Open feminin să vezi, lângă cel al SImonei Halep, un alt nume romanesc: Bianca Andreescu. Aceasta este o jucătoare canadiană în vârstă de 21 de ani, născută la Toronto.

Ea a obținut deja rezultate impresionante la competiții importante precum Australian Open și French Open, în ciuda faptului că a început de doar cinci ani să participe la Grand Slam-uri. Anul acesta, ea este printre cele mai importante figuri de la US Open.

În septembrie, Bianca Andreescu se va număra printre tenismenele care își vor încerca norocul la US Open feminin, însă nu este considerată favorită pentru titlul cel mare. Conform ofertei de pariuri la US Open feminin de la Sportingbet, tânăra sportivă are o cotă de 11.00, fiind surclasată în preferințe de Osaka, Barty și Williams.

Iată cele mai importante realizări ale Biancăi Andreescu până în prezent!

 

2017 – prima calificare la un Grand Slam

În 2017, Bianca Andreescu s-a calificat pentru prima dată într-un turneu Grand Slam, dar a fost eliminată în prima rundă, pierzând în fața Kristínei Kučová cu 4:6 și 3:6.

 

2019 – prima apariție în TOP 150

După ce în 2018 nu a obținut atât de multe realizări pe cât și-ar fi dorit, în 2019 Bianca Andreescu a început să-și facă loc către topul 150 la nivel mondial, după ce s-a calificat în finala ASB Classic din Auckland. Atunci, a pierdut în fața Juliei Görges cu  6:2, 5:7 și 1:6.

 

2019 – prima dată în runda a doua la un Grand Slam

Anul 2019 a mai adus o dezvoltare importantă în cariera jucătoarei de tenis canadiene. La Australian Open, aceasta a ajuns pentru prima dată în runda a doua la un turneu Grand Slam

 

2019 – cea mai bună poziție în clasamentul mondial de până atunci

În 2019, după ce a învins-o pe jucătoarea americană Jessica Pegula la Oracle Challenger Series, Bianca Andreescu a atins cea mai bună poziție de până atunci în clasamentul mondial, și anume locul 68. Astfel, a ajuns înaintea unei alte jucătoare canadiene importante, Eugenie Bouchard, care în 2014, la vârsta de 20 de ani, se calificase a treia oară la rând în semifinală la Wimbledon și ajunsese pe locul 7 în top.

2019 – prima victorie la un turneu din WTA Tour

 

În același an, Bianca Andreescu a ajuns pe locul 24 în clasamentul internațional, după ce a câștigat titlul la un turneu WTA Tour, BNP Paribas Open desfășurat în Indiana Wells. Atunci, a învins-o pe Angelique Kerber.

Alte victorii importante sunt cea de la Rogers Cup din același an, când a ajuns a 14-a la nivel internațional, precum și cea de la US Open 2019, când a învins-o pe Serena Williams cu 6:3 și 7:5. A devenit astfel prima deținătoare de titlu Grand Slam născută în anii 2000.

Prin urmare, Bianca Andreescu este o jucătoare interesantă, a cărei reușită la US Open în 2019 poate să prezică și rezultatele ei viitoare, mai ales că a ajuns deja în top 10 în clasamentul internațional WTA anul acesta. Urmărește-i meciurile cu atenție, pentru a fi la curent cu evoluția acesteia în cadrul competițiilor importante!

 

Sursă foto: Pixabay.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*