Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Cei mai bogaţi jucători de MMA din lume


Iubitorii sporturilor de contact îşi găsesc cu siguranţă în MMA sportul preferat. În traducere MMA înseamnă Arte Marţiale Mixte şi defineşte perfect ce se întâmplă în acest sport. 2 combatanţi se întâlnesc într-o cuşcă special amenajată, unde îşi pun în pr
actică experienţa dobândită în multiple sporturi de contact.

Ca în oricare alt sport cu expunere mondială şi în MMA se învârt sume ameţitoare de bani şi în mod evident că acestea sunt dobândite de cei mai în vogă sportivi ai momentului. Dacă vrei să cunoşti averile colosale pe care aceştia le-au dobândit, citeşte cu atenţie rândurile următoare.

Brock Lesnar

O simplă întrebare pusă echipei de contact Fortuna te poate ajuta să înveţi cât mai mult lucruri despre operator şi chiar să primeşti indicaţii despre cum poți plasa pentru prima oară un pariu dacă nu ai mai făcut-o până acum. După ce îţi vei primi răspunsul, îţi recomandăm să arunci o privire pe secţiunea MMA, acolo unde acest sport face cu adevărat furori. Cu siguranţă că vei putea găsi şi meciuri în care se va lupta Brock Lesnar, unul dintre cei mai intimidanţi jucători de MMA din lume.

Înainte de MMA, Brock a cochetat cu cariera de fotbalist şi cu cea de wrestler, ceea ce justifică pachetul de muşchi care îl defineşte ca sportiv. Ceea ce l-a atras însă şi i-a creat deja un renume de superstar, este MMA, sportul care i-a adus de altfel şi cele mai mari satisfacţii financiare.

Prezenţa sa în acest sport de contact a fost cu siguranţă cea mai bună decizie pe care sportivul a luat-o, pentru că i-a asigurat o recunoaştere mondială în acest sport. Pe lângă această, Brock a ajuns la o avere considerabilă de peste 28 MILIOANE de dolari, ceea ce arată ca acesta a luat cu adevărat cea mai bună decizie.

George St. Pierre

Cunoscut şi ca GSP, sportivul s-a născut în Canada în anul 1981 şi şi-a descoperit pasiunea pentru sporturile de contact încă de la o vârstă fragedă. Acest lucru şi o determinare ieşită din comun a făcut să fie declarat de către Rogers Sportnet Sportivul Canadian al Anului 3 ani consecutiv, în 2008, 2009 şi 2010.

În anul 2013 decide să ia o pauză de la aventura competițională şi se retrage pentru o perioadă de 4 ani. Revine în MMA în 2017, unde continua să lupte la cel mai înalt nivel cu nume de marcă din acest sport de contact.

Financiar, sportivul stă chiar foarte bine, reuşind să strângă până în acest moment o avere impresionantă, care se ridică la suma de 30 de MILIOANE de dolari. Înţelege să ia parte la diverse acţiuni de caritate şi se face remarcat ca şi comentator sportiv la canalele de sport care promovează acest sport.

Khabib Nurmagomedov

Sportivul este considerat ca un superstar modern, datorită stilului elegant în care se îmbracă în afara competiţiilor sportive. Acest lucru nu îi ia însă din valoare ca luptător MMA, rămânând în analele acestui sport cu o serie de 29 de victorii, fără a fi înfrânt nici măcar o dată.

Nume celebre i-au căzut pradă acestui sportiv, nume printre care se număra Conor McGregor sau Dustin Poirier, sportivi cu o carieră longevivă în acest sport. Şi pentru că sportivul este de naţionalitate rusă, succesul său l-a făcut să fie cel mai urmărit sportiv pe Instagram din ţara sa.

Fiind primul sportiv musulman care a câştigat un Campionat UFC, succesul în sport s-a reportat şi asupra averii sale personale. Are până la această oră în conturi peste 30 de MILIOANE de dolari, ceea ce îl situează printre cei mai bogaţi sportivi MMA de până acum.

Rorion Gracie

Sportivul este o adevărat legendă MMA, atât prin prisma rezultatelor obţinute cât mai ales a provenienţei sale familiale. Este fiul cel mai mare al lui Helio Gracie, unul dintre puţinii maeştrii care deţin o centură cu 9 DANI în Jiu-Jitsu Brazilian.

Rorion duce mai departe tradiţia familiei, fiind la rândul său Mare Maestru în Jiu-Jitsu, recunoscut pentru introducerea acestui sport în America. Acest lucru, împreună cu o bogată cariera de publicist şi scriitor, i-a adus sportivului o avere considerabilă, care depăşeşte 50 de MILIOANE de dolari.

Este unul dintre co-fondatorii UFC şi expertiza sa imensă în aria sporturilor de contact îl face extrem de căutat de către regizorii filmelor de acţiune. Este la originea coreografiei multor filme de acţiune hollywoodiene pentru că vârsta nu îi mai permite participarea în competiţii de contact.

Conor McGregor

Este fără îndoială cel mai titrat sportiv MMA al momentului, atât prin carisma personală dar şi a rezultatelor obţinute. Fiind şi pugilist profesionist, McGregor este deţinătorul a 2 centuri simultan, un record unic în istoria UFC.

Prezenţa sa în orice luptă suscită un interes major, astfel încât sponsorii se întrec în a-l oferta cât mai generos. Aşa se face că McGregor deţine o avere uriaşă, de peste 110 de MILIOANE de dolari, ceea mai mare acumulată până acum de un luptător MMA.

Succesul se pare că nu îl ocoleşte nici în investiţii, brandul sau de whisky Proper 12 înregistrând un succes enorm încă de la lansare. Banii câştigaţi în acest mod nu fac decât să-i mărească veniturile, astfel încât Conor McGregor este considerat pe bună dreptate cel mai bogat luptător UFC al tuturor timpurilor.

Concluzie

Poate aduce un sport de contact satisfacţii personale şi mai ales financiare? Cu siguranţă da, sportivii din acest articol fiind exemplele perfecte în acest sens. Urmăreşte-le în continuare evoluţia, apreciază-le victoriile obţinute şi bucură-te de succesul pe care aceştia îl au pe toate planurile!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*