Sâmbătă 27 Iulie 2024, Actualizat acum 208 zile 12:00 am

FOTO Accident cu două victime! Un BMW a intrat într-un copac

Un accident cu două victime a avut loc vineri, pe raza localității sucevene Hurjuieni. Două persoane au fost rănite și transportate la spital după ce un autoturims BMW, în care se aflau, a intrat într-un copac.

„Sunt doua persoane implicate, ambele constiente si cooperante. Intervin pompierii militari cu modulul SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Persoana incarcerata a fost extrasa si predata cadrelor medicale”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Cernat Ionel, 35 de ani, din  Frătăuții Vechi, conducea autoturismul marca BMW, cupe DJ 178F, pe raza localității Hurjuieni.  La un moment dat, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului unde a lovit frontal un copac.

Atât el, cât și un pasager de 42 ani, au fost răniți. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*