Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cum alegi casa de pariuri la care să joci

În zilele noastre au început să apară din ce în ce mai multe agenții, majoritatea funcționând în mediul online. Cum faci să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine?

 

Principalele criterii pe care să le urmărești

  • Încrederea;
  • Varietatea pariurilor;
  • Metodele de plată și de retragere disponibile;
  • Serviciul de relații cu clienții;

1.  Încrederea pe care o ai în casa respectivă

Unul dintre factorii cruciali pe care să-i urmezi atunci când cauți case de pariuri online este starea economică a acestora. Din păcate, nu toate agențiile de pariuri sunt demne de încredere și unele chiar întârzie plata.

Pentru a alege o casă de pariuri după acest criteriu va trebui să analizezi cât mai multe surse de pe Internet. Web-ul este plin de informații despre case de pariuri, iar cele mai interesante și sincere recenzii le veți găsi pe site-uri speciale și pe forumuri.

 

2.  Varietatea ofertei de pariere

Un alt principiu care trebuie urmărit atunci când trebuie să alegi unde să-ți plasezi pariurile este varietatea. Cu siguranță nu ai fi mulțumit ca agenția de pariuri să-ți ofere doar meciuri din Liga 1 pe care să pariezi. Unii vor să parieze pe diferite sporturi, precum cricket, handbal sau baschet, în timp ce alții vor foarte multe tipuri de pariuri pe fotbal. O casă de pariuri care se respectă va încerca întotdeauna să-i mulțumească pe toți.

Partea bună este că acest criteriu poate fi sesizat foarte ușor. Trebuie doar să intri pe site-ul agenției și să verifici câte pariuri sunt disponibile în momentul respectiv.

 

3.  Metodele de plată

 

Înainte de a-ți face cont la o casă de pariuri, este foarte important să analizezi ce metode de plată sunt disponibile. Nu toată lumea are timp să meargă fizic în agenții pentru a depune numerar în cont.

Din fericire, majoritatea caselor de pariuri din țara noastră au cel puțin 2-3 metode de plată, dintre care cele mai importante sunt depunerea/retragerea prin card de credit și depunerea/retragerea prin PayPal.

 

4.  Serviciul de relații cu clienții

 

Mai devreme sau mai târziu, serviciul de relații cu clienții devine cel mai mare aliat sau inamic al jucătorilor. În timp, pot apărea mici impedimente în ceea ce privește depunerile, retragerile sau plasarea anumitor pariuri. În general, aceste probleme sunt rezolvate prin chat-ul implementat direct în interfața site-urilor agențiilor, însă momentan nu toate agențiile dispun de acest serviciu.

 

5.  Cotele

Cu siguranță cotele reprezintă unul dintre cele mai importante criterii pe care să-l ai în vedere înainte să-ți creezi cont. Deși diferențele de cote sunt de obicei destul de mici între agenții, pentru cei care joacă bilete cu mai multe selecții acest aspect nu poate fi trecut cu vederea.

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*