Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Combinaţii lejere: polo pentru bărbați și pantaloni chino

Trebuie să recunoaştem că tricourile polo şi pantalonii chino pot fi vedete în orice garderobă masculină atent realizată. Sunt acele piese care conferă libertate de mișcare, ţinute impecabile şi o eleganță aparte, pe care orice bărbat stilat o apreciază.

Versatilitatea ridicată a tricourilor tip polo nu poate fi ignorată. Acestea sunt, pe bună dreptate, articole vestimentare must-have în garderoba oricărui domn care conferă un plus de eleganță ţinutelor pe care le completează. Tricourile polo pot fi combinate în diferite moduri şi nu ştirbesc cu nimic rafinamentul outfiturilor. Le poți purta cu blugi, cu pantaloni cargo sau cu pantaloni din in. Datorită aspectului semi formal le poţi asorta cu orice ocazie cu pantaloni chino şi te bucuri de ţinute impecabile. Şarmul combinațiilor cu tricouri polo poate fi accentuat de accesorii, de curele late şi genţi din piele însă în cel mai natural mod sunt definite de încălţăminte.

Cum creezi ținute originale cu polo şi chino?

Poți crea ţinute semiformale puternice cu tricou polo şi pantaloni chino, alegând să combini cele două piese cu pantofi oxford ori derby din piele. Pentru outfiturile cu aspect semi formal trebuie să selectezi piese în nuanțe neutre, care accentuează eleganța ţinutei. Dacă-ţi doreşti să beneficiezi de toate avantajele acestor articole de îmbrăcăminte asigură-te că achiziţionezi mărimile perfecte. Bolf.ro este partenerul care vine cu o varietate mare de tricouri polo din care poţi selecta. Ai tricouri în nuanțe neutre, dar şi tricouri în culori vibrante, așa poți selecta cu uşurinţă piesele care te reprezintă. Tot aici ai un ghid de mărimi dar şi câteva indicaţii de măsurare a tricourilor, aşa ai certitudinea că piesele selecţionate ţi se vor potrivi perfect.

Fără doar şi poate, ţinutele impecabile se evidenţiază prin calitate. Tricourile recomandate de partenerul tău de încredere sunt piese realizate din fibre naturale atent selecţionate, cu croi gândit să pună în valoare orice structură. Finisajele perfect realizate şi fibrele naturale utilizate pentru realizarea acestora sunt alte detalii care asigură stare de confort ridicată celuii care poartă tricouri polo.

Știm că tricoul polo este modelul care poate înlocuii fără efort cămaşa, furnizând aspectul profesional mult dorit. Totuși, datorită aspectului blând şi a confortului ridicat pe care îl are, tricoul polo poate fi vedeta unor ținute casual relaxante autentice. Adaugă combinaţiei tricou polo, pantaloni chino o pereche de tenişi, vei crea un outfit sport deosebit. Dacă selectezi o pereche de loafersi sau mocasini comozi vei crea un look urban autentic.

Ţinutele urbane şi casual pot fi definite de culoare şi imprimeuri. Selectează tricouri în nuanțe pastel dacă ai tenul măsliniu. Acestea accentuează bronzul natural. Alege tricouri în culori intense dacă ai un ten deschis, să reuşeşti să creezi ţinute cu vibe.

Indiferent de stil, personalitate sau preferințe personale, trebuie să ții minte că un tricou polo şi o pereche de pantaloni chino te ajută în situații variate. Îţi permit să creezi ţinute profesionale, outfituri relaxante sau un look distins.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*