Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Cum creezi cont la Maxbet online?

În cazul în care ai în plan îţi deschizi un cont online la cei de la Maxbet, iată-te ajuns unde trebuie, deoarece îţi vom explica în câţiva paşi foarte simpli cum îţi creezi un cont pe platforma şi începi pariezi online beneficiând și de bonus Maxbet. Imediat vei observa acest proces de înregistrare nu este deloc complicat, fiind vorba de un formular clasic unde vei fi nevoit îţi completezi datele personale şi alte detalii reale despre tine.

Pasul 1: Adresa şi informaţiile personale

Aşa cum spuneam, procesul de înregistrare este unul extrem de simplu, însă chiar şi aşa, celor mai puţin experimentaţi cu calculatoarele sau cu domeniul online le poate da bătăi de cap. Procesul de înregistrare debutează cu completarea mai multor detalii personale despre tine.

Primele două câmpuri de completat sunt pentru nume şi prenume, în timp ce al treilea este pentru adresa de mail. La cel de-al patrulea câmp vei fi nevoit îţi completezi data de naştere reală (atenţie: pentru a paria, trebuie ai cel puţin 18 ani, în caz contrar, contul îţi va fi respins). După data de naşete, vei fi nevoit completezi codul numeric personal, iar odată cu acesta ai scăpat de prima parte de completat.

Pentru a doua partea a formularului, va trebui completezi şi adaugi mai multe informaţii ce fac referire la adresa ta reală, cât şi la modul în care reprezentanţii casei de pariuri te pot contacta. Mai exact, vei fi nevoit selectezi ţara de rezidenţă, mai exact ţara în care locuieşti, după care selectezi judeţul. În următorul câmp vei completa adresa ta reală, exact cum apare în buletin.

Mai ai de completat doar 3 câmpuri extrem de simple: primul este pentru completarea oraşului, cel de-al doilea pentru adăguarea codului poştal aferent localităţii unde locuieşti, iar cel de-al treilea, şi ultimul pentru telefonul mobil (atenţie: acesta trebuie fie în format tip: +407…)

Pasul 2: Informaţii despre conectarea pe platformă

Odată ce ai completat şi cea de-a doua partea formularului, vei fi redirecţionat spre a treia, respectiv ultima partea a acestui formular, pentru a completa mai multe informaţii ce au legătură cu conectarea ta pe platforma celor de la Maxbet, deoarece, cu ajutorul datelor introduse aici, te vei putea conecta în contul tău.

Pentru început, va trebui adaugi un nume de utilizator, care conţină între 6 şi 20 de caractere, nume ce va fi afişat în platforma online a casino-ului. Odată ce ai selectat numele de utilizator, e timpul îţi creezi o parolă sigură, pe care nu o uiţi vreodată. Această parolă trebuie aibă de la 8 şi până la 20 caractere şi conţină cel puţin:o literă mică, o majusculă, o cifră şi un simbol sau caracter special.

Pentru al treilea câmp vei fi nevoit îţi rescrii parola creată anterior, iar acum vei mai avea de

completat doar două câmpuri. Primul face referire la moneda în care vrei îţi foloseşti şi îţi tranzacţionezi banii pe cont, de cele mai multe ori aici fiind deja selectată moneda naţională. Ultimul câmp este cel pentru limba de afişare a website-ului și asa poate ajungi ai viața lui Daniel Negreanu.

Aşadar, asta este tot ceea ce trebuie faci pentru a îţi face un cont la Maxbet online. Trebuie reţii faptul vei fi nevoit completezi doar informaţii reale, pentru vei fi nevoit dovedeşti asta, cu fotografii după documente (buletin pentru informaţii personale, factură pentru adresă).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*