Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

De ce este populara cota 2 la pariuri?

Ei bine, de o bună perioadă de timp, cota 2 a ajuns să fie adorată de cei mai mulţi dintre pariorii din zilele noastre, astfel că un astfel de pariu s-ar putea dovedi a fi unul destul de “sigur”. Pe lângă cota 2, celebre mai sunt şi “biletul zilei” sau “pontul zilei”. Însă, astăzi ne vom concentra pe cota 2, cea care a ajuns să fie celebră în râdul fiecăruia dintre noi. E aproape imposibil ca cineva dintre noi să nu fi pariat vreodată pe cota 2.

Mai jos îţi vom prezenta şi câteva motive pentru care cota 2 ajuns atât de celebră printre pariori, motive destul de puternice. Rămâi aici pentru a vedea câteva din motivele pentru care cota 2 se poate dovedi a fi sigură.

Cota 2 se întâlneşte pe aproape orice grup destinat pariurilor

 

Ei bine, în prezent cota 2 zilnica a ajuns să fie celebră pe absolut toate grupurile destinate pariorilor de la noi din ţară şi nu numai. Tot mai mulţi “tipsteri” ajung să se dedice acestui tip de pariu. Aproape fiecare dintre specialişti furnizează zi de zi o cotă 2, care mai mereu este alcătuită din exact două evenimente.

Da, nu se poate dovedi a fi o cotă sigură, însă şansele de câştig sunt ceva mai mari atunci când alegem o cotă 2, iar cu siguranţă că cu o cotă 2 zilnică vei putea ajunge să înregistrezi un profit frumuşel.

Cota 2 – formată din mai multe pariuri sigure

 

Cine crede că o cotă 2 se formează dintr-un singur eveniment ce are cota 2, greşeşte total. Ei bine, o cotă 2 poate să fie alcătuită din două sau chiar trei evenimente ce înregistrează cote ceva mai mici. De exemplu, o cotă 2 se poate forma şi din 4 evenimente cu o cotă de 1.20 fiecare, astfel că 2.07 va fi cota totală a celor 4 evenimente.

Aşadar, nu pare aşa greu să alcătuieşti o cotă 2, însă şi aceste pariuri destul de “sigure” pot să dea greş uneori, astfel că ar fi bine să te laşi pe mâna specialiştilor, care ştiu să aplice mult mai bine teoria.

Cota 2 e una destul de flexibilă

 

Ei bine, o cotă 2 se poate dovedi a fi mai mult decât flexibilă deoarece poţi să aplici nenumărate tehnici pentru a o forma, vorbind aici de tehnicile Martingale, Fibonacci sau chiar de metoda în 5 paşi.

Metoda în 5 paşi este o tehnică destul de întâlnită la pariuri, însă nici Martingale sau Fibonacci nu fac excepţie de la regulă, aşadar, folosind una din aceste metode vei putea ajunge să înregistrezi mai multe sesiuni “verzi” ale cotei doi.

 

Aşadar, mai sus ţi-am prezentat nu mai puţin de 3 motive pentru care cota 2 ajuns să fie atât de populară printre pariorii şi specialiştii de la noi din ţară, cotă 2 cu ajutorul căreia e imposibil să nu înregistrezi profit pe termen scurt, şi de ce nu, chiar şi lung.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*