Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cel mai usor mod de a spune cuiva ce simti. Alege livrare flori Bucuresti

Uneori este destul de dificil sa transmiti ceea ce simti. Mai ales atunci cand abia ai cunoscut o persoana si vrei sa ii transmiti ca iti place. Daca nu vrei sa o dai in bara de la prima intalnire, alege sa comanzi un buchet de flori potrivit pentru fiecare ocazie. Prin serviciul de livrare flori Bucuresti, poti comanda flori pe care sa le trimiti direct la adresa persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Alegand sa comanzi florile online, te scapi usor de griji. Nu mai petreci timp in traficul aglomerat din capitala, ci te poti relaxa in timp ce florile iti sunt aduse direct la usa. In plus, pentru orice comanda livrata oriunde in Bucuresti, beneficiezi de livrare gratuita. Deci iti va fi mult mai simplu sa aduci bucurie unei persoane dragi, avand in vedere ca nu trebuie sa te deplasezi dupa flori, sau sa platesti transport.

Cativa pasi simpli pentru alegerea buchetului de flori potrivit pentru orice ocazie

Chiar daca timp foarte indelungat florile erau apreciate doar pentru proprietatile lor medicale, au ajuns sa fie unele din cele mai potrivite cadouri, odata cu trecerea anilor. Un buchet de flori este ideal de oferit la orice ocazie. Fie ca vrei un cadou pentru o zi de nastere, pentru a felicita pe cineva pentru reusita, sau pentru a transmite atentia ta unei persoane dragi, florile sunt intotdeauna o alegere potrivita.

Nu este foarte dificil sa alegi un buchet potrivit pentru fiecare ocazie in parte. Tot ce trebuie sa faci este sa ti cont de cateva criterii. Atentie, acestea nu sunt reguli stricte pe care trebuie sa le urmezi ca la carte, daca gasesti un buchet de flori care iti place si stii ca si primitoarea o sa fie la fel de incantata de el, ofera-il.

Iata de ce ar trebui sa ti cont atunci cand alegi un buchet de flori.

In primul rand, evenimentul la care urmeaza sa participi si motivul pentru cauti un buchet de flori este foarte important. Florile au limbajul lor prin care transmit emotii si sentimente, iar unele flori sunt mai potrivite pentru unele evenimente decat altele. Deci, tine cont de evenimentul la care participi. De exemplu daca vrei sa ii transmiti partenerei tale cat de mult o iubesti, poti alege buchete de trandafiri rosii. Pentru fiecare emotie pe care vrei sa o transmiti poti alege un alt tip de flori pentru buchet.

Un alt criteriu la fel de important de care trebuie sa ti cont atunci cand alegi un buchet de flori este culoarea florilor. In limbajul florilor, culoarea este cea care transmite mesajul mai mult decat orice alta proprietate. Deci daca vrei ca mesajul tau sa fie unul clar, care nu lasa loc de interpretare, alege o culoare potrivita pentru ceea ce vrei sa transmiti. Iubirea este transmisa de florile rosii. Admiratia de unele flori roz. Albul este un simbol al puritatii si a inocentei. Florile galbene sunt cele mai potrivite de oferit unor persoane cu care ai o relatie strict de prietenie, pentru ca acestea sunt simbol al prieteniei, dar si a bucuriei. (Nu oferi flori galbene iubitei tale daca stii ca este superstitioasa, ar putea crede ca vrei sa ii transmiti ca esti gelos).

Dimensiunea buchetului este si ea un criteriu de care poti sa ti cont. Un buchet mai mare, cu mai multe fire de flori, transmite un mesaj mai intens. Pentru o ocazie foarte speciala, cum ar fi ziua in care iti ceri iubita in casatorie, poti alege un buchet de 101 trandafiri care sa faca momentul memorabil pentru toata viata.

Comanda flori online si bucura-te de toate avantajele oferite de o florarie online

Atunci cand faci o comanda de flori online, te bucuri de o multime de avantaje. Unul dintre ele este livrarea gratuita pana la usa ta a comenzilor, oriunde in  Bucuresti. Poti plasa comanda de oriunde te afli, tot ce ai de facut este sa alegi buchetele preferate. Daca ai nevoie de ajutor, il poti primi oricand. Iar daca nu gasesti un buchet care sa se potriveasca cu ceea ce iti doresti, poti cere o coamanda personalizata. Florarii cu experienta de la florariadevis.ro iti stau la dispozitie oricand pentru a-ti indeplini visele.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*