Sâmbătă 24 Februarie 2024, Actualizat acum 54 zile 12:00 am

FOTO Țigări de contrabandă găsite ascunse în spatele scaunelor unui microbuz

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F.Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației  au descoperit ascunse în spatele scaunelor unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, 900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 1.300 lei.

Sâmbătă, 17 aprilie a.c., în jurul orei 20.00,  în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, la volanul unui microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spatele scaunelor microbuzului, cantitatea de 900 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 1.350 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*